Beoordelingen van Eethuisje Moqui Nijmegen

Recente recensies

5.0
Freek
17 oktober 2021

5 heerlijke gerechten gegeten. We zullen zeker vaker bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeffrey L
16 oktober 2021

Snelle bezorger, eten wat besteld was was TOP. Bestel snel en beoordeel zelf

Lieke
11 oktober 2021
Reactie van Eethuisje Moqui

😁

Vincent Loth
11 oktober 2021

Bestellen en bezorgen ging vlekkeloos. Als vanouds heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel voor de mooie sterren Vincent!

Max
9 oktober 2021

Lekker eten met verse groenten

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Max!

Ralph
9 oktober 2021

Zoals altijd: heerlijk eten en goede bezorging!

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Ralph!

Rikkie
7 oktober 2021

Wauw! Super lekker, heerlijk vers en kleurrijk. En als er staat pittig/pikant, dan is het ook zo, i like! Snelle bezorging en alles handig verpakt. Heel blij me deze ontdekking!

Reactie van Eethuisje Moqui

Zo dankbaar dat je ons hebt gevonden en hopelijk tot snel weer!

Enrico
7 oktober 2021

We hebben een tijdje de maaltijden moeten missen maar het was weer erg lekker!!!

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Enrico…. Yes we are back ✌️!

Laurens
4 oktober 2021

Snel, vers en bijzonder smaakvol! en ook nog eens vriendelijke mensen :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Laurens!

Pepijn de Vries
3 oktober 2021

We liepen er altijd langs, maar zat niet in onze lijst van plekjes waar we bestelden. Wat is dat zonde van de tijd geweest, want dit was de lekkerste roti die we ooit gegeten hebben!!

Reactie van Eethuisje Moqui

Super bedankt!

Simone
2 oktober 2021

De vega roti was heerlijk. Aardig pittig, en samen met de toegevoegde atjar en zure komkommer was elke hap weer anders. Heerlijk

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel!

Laurent
29 september 2021

Top service. Altijd goed eten en word gebeld als bestelling vertraging heeft. Goede communicatie met de klant!

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Laurent!

Mohamed
26 september 2021

Eten was top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je Mohamed!

Anne
24 september 2021

Heerlijk gegeten! Wij gaan vaker bestellen.

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Anne!

Driessen
15 augustus 2021

Op tijd geleverd en erg lekker.

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel!

Nadja
13 augustus 2021

Heerlijk als altijd!

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Nadja!

MB
2 augustus 2021

Was heerlijk. Wel te pittig voor m’n zoontje, omdat de curry en de groenten samen in een bakje zaten. Maar was werkelijk heerlijk allemaal :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eethuisje Moqui

Hoi MB, Wat sneu! Volgende keer zal ik de groenten apart verpakken. Geef het even aan als opmerking dan komt het goed. Fijn om te horen dat het heeft gesmaakt

Pvan der Veer
30 juli 2021

ik had 2 soorten vlees besteld maar ik heb alleen rundvlees gehad en ipv 2 eieren maar 1 gehad Volgende keer op letten

Reactie van Eethuisje Moqui

P, mijn excuses! Ik zal de volgende keer beter op letten. Toch bedankt voor de mooie sterren!

Eva
11 juli 2021

Heerlijk comfort food! Ik kom hier graag en met veel plezier. Het eten is heerlijk en de service uitstekend!

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Eva! Altijd leuk om je weer te zien

Richard
9 juli 2021

Het eten is heerlijk, lekkere smaak! Ik mis alleen wel de groente in de gerechten! Dat is jammer!

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je Richard! Fijn dat het heeft gesmaakt. Probeer onze groenten/vlees mix menu’s eens. 😊

Tom
1 juli 2021

Roti Rendang was heerlijk!

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Tom!

Lu
27 juni 2021
Reactie van Eethuisje Moqui

πŸ™πŸ½πŸ˜Š

Forrest
24 juni 2021

Heerlijk, zoals altijd! En de 'Pittige komkommer in zuur' was lekker heet dankzij de stukjes madame jeanette peper :-)

Reactie van Eethuisje Moqui

Thank you Forrest!

Emma
23 juni 2021

Heerlijk en snelle bezorging!

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Emma!πŸ™πŸ½

Ralph
20 juni 2021

Erg lekker en we gaan zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eethuisje Moqui

Thank you Ralph!

Claudia
12 juni 2021

Heerlijk gegeten. Kip in oestersaus en roti om je vingers bij af te likken. Makkelijk thuis op te warmen en met een duidelijke instructie die je bij de bestelling krijgt. Tot een volgende bestelling.

Reactie van Eethuisje Moqui

Claudia dank je wel ! Fijn om te horen dat je hebt genoten πŸ™πŸ½

Koen Wiersma
10 juni 2021
Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Koen voor jouw sterren!

Eef
5 juni 2021
Reactie van Eethuisje Moqui

πŸ™πŸ½Dank je wel Eef!

Demi
4 juni 2021

Γ‰rg lekker, goed gekruid en op smaak gebracht. Levering prima op tijd, zeker een aanrader!

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Demi!

R A Machado
3 juni 2021

In één gezegd geweldig

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel!

Ingrid
31 mei 2021

Heerlijk eten! Goede porties en nog goed warm toen het werd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Ingrid! Fijn om te horen dat het heeft gesmaakt.

Anna
26 mei 2021

De roti kip is heerlijk. Goede service.

Reactie van Eethuisje Moqui

Dankjewel Anna!

LH
22 mei 2021

Altijd heerlijk eten!

Reactie van Eethuisje Moqui

❀️

WvS
22 mei 2021

Lekkere smaakvolle roti en leuke keuzes, keurig op tijd bezorgd

Reactie van Eethuisje Moqui

Fijn om te horen! Dank je wel!

Es
21 mei 2021

Lekker eten, goede service, houden rekening met allergie

Reactie van Eethuisje Moqui

Dankjewel Es!

Fleur
21 mei 2021

Altijd even lekker! :)

Reactie van Eethuisje Moqui

Dankjewel Fleur!

Mark
16 mei 2021

Heerlijk eten zoals altijd. Op tijd bezorgd en goed warm nog.

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Mark! Tot snel maar weer !

Peter
16 mei 2021

Het was mooi op tijd klaar (ik haalde af) en het was prima in orde. Het is wel een beetje aan de dure kant (bij Roti huis Leiden kost een vergelijkbare roti vega € 9,99 in plaats van € 12,50).

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Peter! Fijn om te horen dat onze roti heeft gesmaakt en hopelijk tot snel.

Famke
10 mei 2021

Het eten was erg lekker en nog heel heet toen het werd bezorgd. Echte aanrader!

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Famke😊

Cilvie
10 mei 2021

Heerlijke vegan maaltijd gegeten. Vriendelijke bezorging en mooi op tijd.

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Cilvie!

Maarten
9 mei 2021

We hebben weer heerlijk gegeten! Vers, smaakvol en een vriendelijke bezorger. Tot de volgende keer!

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Maarten! Graag tot snel weer 😊

paula
8 mei 2021

goed zoals altijd

Reactie van Eethuisje Moqui

Paula, hartelijk dank ☺️

Jessica
8 mei 2021

Heerlijk eten! En bezorgd op de aangegeven tijd. Erg tevreden!

Reactie van Eethuisje Moqui

Blij om te horen Jessica! Dank je wel 😊

forrest
5 mei 2021

heel lekker, bedankt!

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Forrest! Tot snel 😊

RV
5 mei 2021

Heerlijke roti!

Reactie van Eethuisje Moqui

Bedankt RV!πŸ™πŸ½

Wilma van Bergen
3 mei 2021

Het had allemaal wel iets warmer gemogen, verder heel lekker. Bezorging stipt op de gewenste tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eethuisje Moqui

Bedankt Wilma voor jouw review...ik ga er zeker op letten!

Ruud
2 mei 2021

Heerlijk gegeten. En de SPekkoek was echt overheerlijk. Mijn zoontje van 2,5 kon er niet genoeg van krijgen.

Reactie van Eethuisje Moqui

Wat leuk Ruud! 😊

Ilana
1 mei 2021

Altijd lekker! En zeer vriendelijk personeel :)

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Ilana 😊

Tinka
26 april 2021

Het was echt heerlijk! Met name de rendang is een aanrader.

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Tinka! 😊

Anne
19 april 2021

Altijd goede en snelle service en de aller lekkerste roti

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eethuisje Moqui

Anne, leuk om te horen dat je hebt genoten! Dank je wel :)

Floor
18 april 2021

Snelle bezorging, lekker eten en grote porties. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Floor voor jouw fijne review! Tot snel maar weer :)

Philip
17 april 2021

Echt heerlijk gegeten! klassieke gerechten en toch met een eigen unieke smaak. Instant fan en een aanrader voor iedereen!

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je Philip! Fijn dat je hebt genoten 😊

Liefhebber
12 april 2021

Toptent! Kan er niet vaak genoeg bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je liefhebber!😊

Tim
10 april 2021

Erg lekker, altijd genieten. Goede en snelle service weer.

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Tim!😊

San
2 april 2021

Altijd goed!

Reactie van Eethuisje Moqui

Thanks San!

David
1 april 2021

TopπŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œ

Reactie van Eethuisje Moqui

Thanks David!😊

Gerlof
21 maart 2021

Alweer heerlijk roti gegeten, vriendelijke bezorger. Fijn dat jullie ook in Beek Ubbergen bezorgen. Top!

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Gerlof voor jouw fijne review!

Peter
18 maart 2021

Lekker als vanouds, was al veel te lang niet geweest door allerlei omstandigheden, maar is toch makkelijk en lekker zo'n eethuisje om de hoek. Volgende keer zal ik niet in slaap vallen en op tijd zijn =)

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je Peter! Tot snel maar weer 😊

Marco
15 maart 2021

strakke bezorging, lekker gegeten. Er had nog wel een opwarminstructie bij gemogen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eethuisje Moqui

Bedankt Marco voor jouw review en tip!

Anouck
15 maart 2021
Reactie van Eethuisje Moqui

πŸ˜ŠπŸ™πŸ½

forrest
14 maart 2021

heerlijk, zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Forrest!

Chantal
14 maart 2021

Heerlijk gegeten!!! Aanrader!

Reactie van Eethuisje Moqui

Bedankt Chantal voor jouw review!

Ilse
14 maart 2021

Heel erg lekker. Snelle bezorging, goed warm. Gaan we vaker doen.

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Ilse! Tot snel!

Godelieve
13 maart 2021

Steeds ontzettend lekker!

Reactie van Eethuisje Moqui

Godelieve, hartelijk dank!

Milou
13 maart 2021

Het was weer verrukkelijk. En de bezorging erg snel.

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Milou!

Hedwig
11 maart 2021

Heel lekker eten, goede porties, alles stond netjes op tijd klaar voor afhalen.

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Hedwig! πŸ™πŸ½

Zwaan De Vries
6 maart 2021

Het was mijn eerste keer. En de smaak was heerlijk. Mijn gerecht de Ayam Rica was helaas niet warm. Omdat we samen wilde eten en het andere gerecht wel warm was het voor mij een beetje sneu. Toch had ik het al in de middag besteld en ook met de vriendelijke mevrouw gesproken, die me vertelde dat zo vroeg bestellen juist goed was om het op de juiste tijd en warm te krijgen. Het was trouwens wel precies op tijd. En ik zal het zeker nog een keer proberen en hoop dat alles dan lekker warm is. Succes en bedankt.

Reactie van Eethuisje Moqui

Hallo Zwaan de Vries, Bedankt voor jouw review! Wat vervelend om te horen dat 1 gerecht niet warm is wat wel warm zou moeten zijn. Mijn excuses hiervoor! Eerder een tijdsbestelling plaatsen is voornamelijk om onze planning beter in kaart te brengen. Ik hoop dat het voor de volgende keer wel alles naar wens zal zijn. Groetjes Winnie

Susan
3 maart 2021

De rendang en de vegetarische roti waren heerlijk! Super dat je bij de veg roti extra kousenband kunt bestellen !

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Susan voor jouw review!

Roel
28 februari 2021

Roti was op zich prima van smaak. De roti met rund was wat aan de droge kant en had wat smeuiger gemogen. Er zaten ook wat hardere stukken in wat lijkt op magnetron gebruik. Dat laatste is natuurlijk wel jammer en niet zo goed voor de smaak.

Reactie van Eethuisje Moqui

Hee Roel, Bedankt voor jouw review! We gaan er zeker naar kijken. groetjes Team Moqui

Renate Dahlmans
26 februari 2021

Altijd heerlijk, heb mijn moeder (vegan) voor het eerst laten proeven en die is ook om. Tot de volgende keer!

Reactie van Eethuisje Moqui

πŸ™πŸ½Dank je wel Renate! Vegan is ook heerlijk!

Chiel
24 februari 2021
Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel voor jouw sterren Chiel!

Jasper
21 februari 2021

Uitstekend!

Reactie van Eethuisje Moqui

Thank you Jasper!😊

Astrid
18 februari 2021

Superlekker eten, op tijd bezorgd en nog goed warm bij aankomst.

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Astrid, fijn dat het heeft gesmaakt!

San
13 februari 2021
Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel San!

Sietske
11 februari 2021

Eten is ontzettend lekker en bezorging snel. Vriendelijke medewerkers

Reactie van Eethuisje Moqui

Sietske, bedankt voor jouw review! Fijn dat het heeft gesmaakt 😊

Hugo
11 februari 2021

Lekker eten, heerlijk smaakvol. Klein minpuntje: iets van groenten bij standaard menu zonder groenten zou top zijn.

Reactie van Eethuisje Moqui

Hugo, dank je wel! Fijn dat het heeft gesmaakt. Ons vlees menu is idd alleen basis en vlees. Mix menu zit wel groenten bij mocht je liever groenten erbij willen.

Fran Casariego
10 februari 2021

Vandaag Moqui besteld Heerlijk allemaal! Roti menu met bakkeljauw echt aanrader. Volgende week weer. ;)

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Fran! Tot snel weerπŸ™πŸ½

Esther
8 februari 2021

Superlekker!

Reactie van Eethuisje Moqui

Esther, Super bedankt!πŸ™πŸ½

Mo
6 februari 2021

Weer heerlijk eten thuisbezorgd gekregen. Enorm lekker fijne bezorging alles wordt hier met veel liefde gedaanπŸ™Œ

Reactie van Eethuisje Moqui

Mo, Dank je wel voor jouw mooie review! πŸ™πŸ½

Hans
3 februari 2021

Weer super lekker gegeten! Ik kan er geen genoeg van krijgen en wil alles uitproberen. Ik ga altijd zelf halen, omdat het ook fijne mensen zijn.

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Hans, het was weer een genoegen!

Roel
1 februari 2021

Heerlijke vegetarische gerechten, lekker veel, niet duur en netjes verpakt. Super!

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je Roel voor jouw mooie review!

Rogier
31 januari 2021
Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Rogier!!

Carlijn
29 januari 2021

We hebben heerlijk gegeten, eerste keer bij moqui! Enige feedback/tip is, bij de roti worden aardappels en kousenband als optie gegeven voor meerprijs, maar die werden standaard bij menu ook geleverd. Misschien handig om als 'extra kousenband' aan te bieden. Bedankt! :)

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Carlijn voor jouw review en tip! Is aangepast.

Bert
29 januari 2021

Mooi en duidelijk overzicht van de gerechten in het menu wat het makkelijk maakt om een bestelling te plaatsen. Ik vind de gerechten van zeer goede kwaliteit, goed op smaak en daarbij verse groentes. Het bezorgen ging ook snel en correct. Echt top!

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Bert!!

Mei
29 januari 2021

Echt lekker. Herhaling vatbaar. Tot gauw!

Reactie van Eethuisje Moqui

Thank you Mei!

Thijs
24 januari 2021

Heerlijke roti kip !!! Mooi op tijd en nog lekker warm. Een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eethuisje Moqui

Thanks Thijs! 😊

Margot
24 januari 2021

Super lekkere roti gegeten! Je krijgt een flinke portie van hele goede kwaliteit. Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Margot! 😊

Anoniem
24 januari 2021

Heerlijk gegeten en vlotte bezorging, wel helaas waarschijnlijk een acute voedselvergiftiging opgelopen en de rest van de avond op de wc doorgebracht. Ik wilde het graag even alleen aan het restaurant melden maar er is geen mailadres of contactformulier te vinden. Let even goed op de CCP’s bij het zoetzuur, mijn vriendin had daar maar een beetje van gehad en zij had minder klachten maar ik heb het bakje leeg gegeten en de gevolgen waren helaas duidelijk. Gebruik een PH meter voor de juiste zuurgraad en oppassen met handen/gebruikte lepels in de pekel te zitten kan helpen bij de houdbaarheid van je zuren. Succes!

Reactie van Eethuisje Moqui

Hee, Dit is zeker niet de bedoeling! Ik neem even contact met je op. * goed gesprek gehad. Bedankt! Tot de volgende keer. Groetjes Winnie

Max
23 januari 2021

Lekkere roti, prima porties en snelle bezorging: aanrader!

Reactie van Eethuisje Moqui

Fijn om te horen Max! Thanks 😊

Maarten
22 januari 2021

De roti was helemaal top! We gaan hier vaker bestellen

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Maarten! Heel fijn om te horen dat je hebt genoten!

Robbert
21 januari 2021

Heerlijk gegeten en precies op tijd bezorgd. Alles warm en met zo min mogelijk plastic of aluminiumfolie.

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Robbert! πŸ™πŸ½

SvL
18 januari 2021

Beperkte keus, maar wel lekker. Snelle bezorging.

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel S!

Ger
17 januari 2021
Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Ger!

Tamara
14 januari 2021

Fijn dat Moqui nu ook thuis bezorgt! Altijd genieten, de vegetarische gerechten! Vandaag was het flink pittig.

Reactie van Eethuisje Moqui

Hoi Tamara, Dank je wel voor jouw reactie. Ik zal in de gaten houden qua pittigheid van de gerechten.

Paddy
10 januari 2021

Superlekker altijd !! Goed en bijna plastic-vrij verpakt,. Ik haal meestal zelf af , vandaag bleek de bezorging ook top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Paddy!

Mo
6 januari 2021

Precies wat besteld is bezorgd gekregen.Goede porties. Erg lekker.Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Eethuisje Moqui

Thanks Mo!!!

Mark
30 december 2020

Keigoed!

Reactie van Eethuisje Moqui

😊dank je wel!!!

Lyn
27 december 2020

Heerlijke roti!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel !😊

Jos van der Horst
24 december 2020

Het was weer heerlijk, goed warm en op tijd,

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel weer!

Mieke Rodenveen
13 december 2020

Ik heb al eerder aangegeven dat er wat mij betreft meer kouseband bij het gerecht mag zitten. Maar verder smakelijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel voor jouw review! Er is een optie toegevoegd om extra bijgerecht te kunnen bestellen.

Sonja
13 december 2020

Roti kip is heel lekke! Voor mij mag de portie wel de helft groter!

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel voor jouw review!

Niek
10 december 2020

Altijd weer lekker!! Echte suri!! Geen magnetron maaltijden maar gewoon echt goed.

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel !

Euson
9 december 2020

Altijd lekker eten! Vooral het broodje bakkeljauw, echt de lekkerste uit de omgeving!! Enige min punt is de openingstijd als je voor lunch erg veel zin hebt in een broodje van jullie! Haha

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel ! 😊

Mieke Rodenveen
5 december 2020

Het eten was lekker warm had wat meer kouseband in gemogen. Maar prima

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel!

Tasmin
26 november 2020

Super lekker! De porties zijn echt ruim voldoende en goed op smaak. Ik had een extra vel roti besteld maar dan is het net te veel. Ik beveel het zeker aan en kijk er naar uit om de andere opties te proberen. Dank je wel lief mens!

Reactie van Eethuisje Moqui

Eerste 5-sterren op onze eigen site! Heel fijn om te horen dat je hebt genoten . Bedankt lieve Tasmin!