Beoordelingen van Eethuisje Moqui Nijmegen

Recente recensies

5.0
Ik bn
gisteren

Was weer super lekker!! Toppie

Haved
30 januari 2023
Marga
30 januari 2023

Het eten was erg lekker en werd precies op de afgesproken tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diana Vermulst
29 januari 2023

Heerlijk gegeten. Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daan
29 januari 2023

Bezorger was perfect op tijd. Het eten was tevens weer heerlijk. Echt een aanrader.

Thijs
28 januari 2023

2 eitjes vergeten, maar kan gebeuren, verder dikke prima #vogelgriep

Noa
27 januari 2023

Hele lekkere roti en op de site staat halal dus super! Snel bezorgt en vriendelijke bezorger.

Ellen Heslenfeld
26 januari 2023

Echt heel lekker! Ook de bezorging was keurig op tijd. Complimenten!

Hans Schiks
25 januari 2023

Altijd goed

F
23 januari 2023

Erg lekker en met 20 minuten al bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chai nn
20 januari 2023

Yes was goed!

Ik bn
20 januari 2023

Super lekker, top!

Tina Klerken
19 januari 2023
Iris
15 januari 2023

Echt super lekker en vriendelijke mensen 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans Schiks
14 januari 2023
Karlijn
14 januari 2023
Manders
13 januari 2023

Superlekker, meer dan genoeg en aardig personeel

Lisa
9 januari 2023

Het was weer heerlijk! Super snelle bezorging. Geweldig dat het ook mogelijk is om vega(n) te bestellen, de vega roti is echt een aanrader! De lekkerste roti van Gelderland!

Bas
7 januari 2023

Baminoedels waren weer geweldig, de rendang was top. Eens per zoveel tijd moet je hier gewoon een keertje eten halen, doe jezelf niet te kort.

Jantien
5 januari 2023

Als vanouds superlekkere curry tahoe roti's, we hebben ervan genoten (en dank voor de extra sambal, dat maakte het nog smaakvoller!)

Lucy
2 januari 2023

Super lekkere roti tahoe curry. Enorm genoten. Lekkerste rotivellen die ik ken! Dankjulliewel.

Ingrid
29 december 2022

Heerlijk eten, een goede portie en op de afgesproken tijd bezorgd

Laurien
28 december 2022

Heldere communicatie, op tijd, goede prijs-kwaliteit verhouding en lekker!

Aschwintha Pellikaan
24 december 2022

Heerlijke gerechten. Mooie porties. Snelle bezorging. Top gewoon!

Tessa
23 december 2022

Heerlijk verse vegan roti. Wij zijn fan en in inmiddels terugkerende klant van eethuisje Moqui. Met de bezorging ging dit keer iets mis, maar dat was snel opgelost.

Marjolein
21 december 2022

Zoals altijd heerlijk!

Jantien
19 december 2022

Ouderwets lekkere vegetarische roti's! Heerlijk en pittig gekruid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemieke de Groot
18 december 2022

Heeeerlijk eten, ‘bijna net zo goed als dat je het zelf maakt mam’ aldus een van de 4 pubers!

Frank Heijster
17 december 2022

Was weer heerlijk, zoals altijd. Thanks Moqui-ers.

Connie van Giessen
16 december 2022

Het was echt super lekker !!!

Paul Geurts
12 december 2022

De hoeveelheid vlees was goed, aardappels en kousenband had wel iets meer mogen zijn. Verder heerlijk gegeten

John Burgers
11 december 2022

Heerlijk gegeten!! En keurig op tijd en warm geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marieke
11 december 2022

Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

AC t Hoen
11 december 2022

Prima Roti,niet kinderachtig met de hoeveelheid(malse) kip!

Gemma
10 december 2022

Misschien een idee om tegen meerprijs ook grotere porties vlees aan te bieden naast de normale porties

Hanneke
10 december 2022

Een echte aanrader! De smaak van de roti is zeer goed 👍Alle ingrediënten zijn voldoende én vers, en de prijs en kwaliteit is perfect ! Zeer snelle bezorging en het eten is écht warm.

Jonny Retera v/d Zand
8 december 2022

Het was smakelijk geweldig, zoals altijd!!!

Jari Wissing
8 december 2022

Heerlijk gegeten, juiste portie en goede service!

Marc
6 december 2022
Rien Penninx
4 december 2022

Heerlijk gegeten. Snel bezorgd. Prima!

Faith
3 december 2022

Moqui bezorgt eten sneller dan het licht en keer op keer is het eten van hoge kwaliteit én nog warm. Moqui bestellen behoort tot onze vaste prik!

Karlijn
2 december 2022
A
24 november 2022
M.B.
19 november 2022
Repke
13 november 2022

Verrukkelijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gabrielle van Vliet
12 november 2022

Het eten is verrukkelijk. Precies goed qua smaak. De bezorging is snel , vriendelijk en goed.

Joost
7 november 2022
Chantal
7 november 2022

Weer heeeeerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jantien
7 november 2022

We merken dat de roti's veranderd zijn jammer genoeg. Geen heerlijke vulling in het rotivel meer en de vegetarische inhoud was ook minder smaakvol/pittig gekruid, maar nog steeds lekker. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janne
6 november 2022

Het was heerlijk!

Norman
4 november 2022

Zeer goed! Gegeten geweldig! Top!kok! Bedankt!

Rian Hendriks
4 november 2022

Heerlijk gegeten l, mooi gepresenteerd.

A C t Hoen
1 november 2022
Anoniem
31 oktober 2022

Heerlijke roti met kip en kip ketjap met groenten. Precies op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hennie Peters tuasela
31 oktober 2022

Roti kip was een soep nog nooit zo slecht gehad , weinig aardappel boontjes en alles bij elkaar gegooid met de kip en veel water , de bakkeljauw was dwaze keer erg slecht ik kan u melden wij zullen niet meer bestellen wat was dit een tegenvaller

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans Schiks
31 oktober 2022
Mark
30 oktober 2022

De rendang was prima maar de pom-kip had wel erg weinig kip

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gemma
27 oktober 2022

Heerlijk. Tip: als bijgerecht extra aardappeltjes.

Juls
26 oktober 2022

Een van de lekkerste rot in tijden, goede porties, super smaakvol

E Meijer
25 oktober 2022

complimenten, we hebben heerlijk gesmuld.

Lars Verheul
24 oktober 2022

Service, smaak, hoeveelheid, verpakking helemaal top!

Gerlof Hoefsloot
23 oktober 2022

Heerlijk gegeten! En volgens afspraak bezorgt in Beek Ubbergen. TOT DE VOLGENDE KEER!

Freek
17 oktober 2022

Zoals altijd heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
16 oktober 2022

De roti kip was veel te zout helaas. Vega was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ahmed
16 oktober 2022

ECHT IN 1 WOORD TOPPPP!!!!

Eva
13 oktober 2022
Chantal
13 oktober 2022

Meerdere malen besteld en het is altijd goed! Heeeeerlijk eten!

Ellen
12 oktober 2022
Forrest Bradbury
10 oktober 2022
Marian
8 oktober 2022

Het was super lekker!

Kitty
7 oktober 2022

Heerlijk eten, super snel bezorgd!

Alejandra
5 oktober 2022

Very tasty.

Wouter
4 oktober 2022

Eenvoudig en heerlijk

Mar
3 oktober 2022

Lekkere roti kip kip, tempe en bakeljauw. Goede porties, goed warm, bezorging op tijd. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sha
2 oktober 2022

Super kwaliteit altijd, echt een favoriet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Groen
30 september 2022

Heerlijk gegeten! Keurig op tijd! Dankjewel :-)

Moniek Hendriks
29 september 2022

Heerlijke roti's en heel goeie service. Top hoe mijn bestelling die ergens bleef hangen op het internet toch op tijde bezorgd is.

Soof
26 september 2022

Heerlijk eten, goed verpakt, snel bezorgd en meer dan voldoende qua portie! Kortom top!!

Norman
25 september 2022

Wouw! Heerlijk gegeten was 100%Top! ga zo door ,aanrader!!wat goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mattheus
25 september 2022

Ik zou wel 15 sterren willen geven voor de service en eten. Het eten was letterlijk hemels, en als ik het kon, zou ik hier elke dag eten.

louise
21 september 2022

Voor het geld best weinig, roti maaltijd genomen. De smaak was lekker, maar de portie was echt klein.

Heleen
20 september 2022

Heerlijke roti kip! Kip is lekker mals, voldoende saus en smaak is heerlijk!

M.
19 september 2022
Jur
18 september 2022

Heerlijk eten en lekker snel klaar

Kasper
18 september 2022

Heerlijke roti!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marc
17 september 2022

Heerlijk! Alles helemaal TOP!

Godelieve
16 september 2022

Altijd heel erg lekker en ook nog snel! Veel vega en vegan opties. Zoveel mogenlijk verpakt met papier.

Joost
15 september 2022

Lekker en snel

Anniek
13 september 2022

Bijzonder lekker Rotivel, de vega roti en de kip kerrie roti beide heerlijk!!! Snel weer!

Bas
13 september 2022

Super snel bezorgd, warm nog wel! En heerlijk eten. De roti rendang is aan te raden :)

Aletta
13 september 2022

Heerlijk eten, stond mooi op tijd klaar en een goede service.

Eva
12 september 2022

Het was heerlijk!

Gemma Houterman
12 september 2022

Heerlijk, alleen je krijgt geen kousenband maar sperzieboontjes.

Steph
10 september 2022
C. van Roozendaal
9 september 2022

Prima kwaliteit, maar ik ontving niet het extra rotivel.

Harald
6 september 2022
Jantien
5 september 2022

Wij zijn verslaafd geraakt aan jullie roti's;) Iedere keer smaken ze weer heerlijk en goed gekruid, bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. Scheepbouwer
3 september 2022

Super lekkere roti kip kerrie. Aanrader! Al vaker besteld.

Jelano Cruden
1 september 2022

Super lekker eten! Zeker een aanrader!

Sanne
31 augustus 2022
Mitty
29 augustus 2022

Lekkere roti!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angela
27 augustus 2022

Lekker eten, goede kwaliteit. Bezorging precies op de afgesproken tijd

Lieke
24 augustus 2022
Marc
24 augustus 2022

Alles was weer helemaal top….!

Jet
23 augustus 2022

Echt zoals een Roti hoort te smaken...heerlijk! En ook de bezorging was helemaal o.k..

Larissa
20 augustus 2022

heerlijk hoor! De rotoplaten waren wel te hard. Volgende keer beter. Rest was heerlijk, zoals ik van jullie gewend ben.

Marc
19 augustus 2022

Heerlijk gegeten! Goede porties, niet vet, goed gekruid…..goed op temperatuur, snel bezorgd….helemaal top!

Judith
19 augustus 2022

Altijd superlekker eten en bezorging stipt op tijd!

Fran Casariego
18 augustus 2022

Alles was geweldig zoals gewend. ;)

Perry ubeda
18 augustus 2022

Ik bestel er regelmatig. Smaakt heerlijk Genoeg keuzes Goede prijs kwaliteit verhouding Vriendelijke bezorgers Als ik in de stad ben,ga ik altijd even een praatje maken met de vriendelijke eigenaar. Je kunt er natuurlijk ook gewoon afhalen Kijk uit naar de volgende keer heerlijk eten...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.B.
18 augustus 2022
John
16 augustus 2022

Super goed, erg lekker, en zeer warm. Kan niet beter. Aanrader!

Bram
14 augustus 2022

Lekker eten, en je ontvangt een leuk bericht na je bestelling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Iris
24 juli 2022

Zooo lekker! Super malse kip en roti zoals roti hoort te smaken!

Nathalie
23 juli 2022

Erg lekker! Voor ons mag de runderstoof wat zachter, maar was wat smaak betreft heerlijk

Tessa Wassenberg
21 juli 2022

Zo lekker eten altijd! Lieve mensen altijd binnen en aan de telefoon. Als je binnen komt ruik je die heerlijke geur al. Vaker eten afgehaald omdat ik in de straat werk en het is altijd zo goed.

Tymos
19 juli 2022
Susan
19 juli 2022
Thj Hendriks
15 juli 2022
Edmond
15 juli 2022
Paul
12 juli 2022

Rendang was wat taai

Peter
11 juli 2022

Binnen 20 minuten geleverd. We hadden Roti besteld. Heerlijk. Je waande je bijna in Suriname. Klasse!!!

Freek
10 juli 2022

Goed zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MB
10 juli 2022
Hamid
9 juli 2022
E.
7 juli 2022

Het eten was heerlijk, lekker warm en vlug bezorgd :) Ook erg fijn dat het zeer eco-friendly verpakt was!

Jantien
4 juli 2022

Heerlijke vegetarische roti's !! Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eric
29 juni 2022

Wederom heerlijke gerechten en uitstekende bezorging. Blijft favoriete eettentje!

Jilly
29 juni 2022

Heerlijk gegeten weer! Snelle bezorging en er wordt goed naar de opmerkingen gekeken!

Henneke Tuasela Peters
26 juni 2022

Top weer zoals altijd heerlijk en mooi op tijd bezorgd

Rogier van den Bosch
24 juni 2022

Wij vonden de Roti te droog, rundvlees was wat taai en had naar onze mening sappig draadjesvlees moeten zijn. Oude koe geweest? De gebruikte kruiden in combinatie met kokos was lekker. De bakkeljauw vonden we ook te droog van smaak, wij hebben van fam. begrepen dat dit wel zo hoort. Al met al wij zijn niet enthousiast geworden van Roti. Maar wel leuk om het geproefd te hebben.

FCW
23 juni 2022

Zoals altijd topkwaliteit! Ook qua service

Theo Hendriks
23 juni 2022
Tom Meulendijks
20 juni 2022

Onze favoriet Roti vega, altijd super lekker en snel bezorgd! Al vele jaren is Moqui een aanwinst voor Nijmegen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henneke Tuasela Peters
19 juni 2022

Heerlijk gegeten zoals altijd !

Thijs
5 juni 2022
Carolien
5 juni 2022

Vol smaak en superlekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pleun
4 juni 2022
Marieke
30 mei 2022

Bestellen regelmatig. Echt heerlijk en prima porties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
26 mei 2022
Maarten
23 mei 2022

We hebben weer genoten van de beste roti van Nijmegen. Dank, Moqui!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
19 mei 2022

Snelle bezorging en heerlijke roti

Esther
19 mei 2022

Heerlijk eten, lekker gekruid en net niet te scherp. Fijn dat extra groente besteld kan worden.

Sandra
14 mei 2022

Heerlijke vega roti!

Perry ubeda
13 mei 2022

Altijd heerlijk eten, smaakvolle authentieke smaak, heerlijk. Ik heb er vaker al gegeten, altijd tevreden..

Jantien
12 mei 2022

Superlekker!! En precies op tijd.

Will Schrauwen
8 mei 2022

Vlees van boemboe bali beetje zurig. Vlees van Rendang hoort bijna uit elkaar te vallen van gaarheid helaas nogal harde stukken. Bezorging half uur eerder als aangekondigd. Helaas niet voor herhaling vatbaar.

Jan
6 mei 2022
Wim
1 mei 2022

Binnen 25 min bezorgd.

Harm
23 april 2022
Conny Hendriks
18 april 2022

Bezorging stipt op tijd. Eten was héérlijk! Voor herhaling vatbaar. Vers, genoeg en lekker gekruid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robin
15 april 2022
Rianne
10 april 2022

Heerlijk! Goede prijs/kwaliteit

F
8 april 2022

Op de afgesproken tijd heerlijk warm eten ontvangen

Perry Ubeda
2 april 2022

Ik had er al een paar keer gegeten, altijd even smaakvol. Zeer vriendelijk personeel. Nu voor de eerste keer laten bezorgen, was zoals gewoonlijk weer heerlijk. Ik ga er zeker vaker wat bestellen.

Marlon
1 april 2022
Anke
27 maart 2022
J. Huijskens
26 maart 2022

Vega roti was lekker. Bezorging was uitzonderlijk snel en vriendelijk!

Marieke
20 maart 2022

Fan van eethuisje Moqui. Bestellen er graag. Zowel afhalen als bezorgen.

Colette Tilleman
15 maart 2022

Eerste keer dat we bestelden was de bezorger iets vergeten. De eigenaar belde meteen om het recht te zetten. het eten was heerlijk. Paar weken later weer besteld. Bezorging ging heel snel. Maaltijden prima verzorgd. Heerlijk eten, goed gekruid en mals. Een echte aanrader!

Flore
14 maart 2022

Heerlijk gegeten, goede porties, fantastische smaken! Goed rekening gehouden met onze wensen voor glutenvrij en veganistisch. De bestelling werd stipt op tijd bezorgd.

Didi
13 maart 2022

Eten is heerlijk en het werd binnen een half uur bezorgd

Saskia
10 maart 2022
Stijn
7 maart 2022

Het eten was erg lekker en precies op tijd geleverd, top dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

LvdM
5 maart 2022

Heel erg lekker. Snel bezorgd

Jan Peters
4 maart 2022

Heerlijke Rotti en op tijd bezorgd.

Floortje
2 maart 2022

Het was weer heerlijk! De roti tempeh is mijn favoriet. Lekker een beetje pittig en zeer smaakvol. Als bezorgtijd had ik gevraagd "zo snel mogelijk". Geschatte bezorgtijd werd 20.00, maar het eten was er al om 19.30! Helemaal top. En dat is het tot nu toe iedere keer geweest. Tot gauw!

Dennis
28 februari 2022
Reactie van Eethuisje Moqui

👍⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🙏

Iza Van den beek
24 februari 2022

Snel bezorgd! Altijd heerlijk de warme roti kip met ei!

Reactie van Eethuisje Moqui

Goed te horen en thx voor de sterren!

Lars
20 februari 2022
Reactie van Eethuisje Moqui

🙏thx Lars!

kees
19 februari 2022

Lekker eten en top bezorging! Hij kwam uit zichzelf terug om de spekkoek te brengen die hij was vergeten (wij hadden het zelf nog niet eens gemerkt).

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je voor de mooie sterren! En zo hoort het ook want tenslotte is het wat u besteld en betaald heeft. 😊

Sam Onstenk
18 februari 2022
Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je Sam en hopelijk tot snel weer!

Lotte van Es
16 februari 2022

Het eten was heerlijk en snel bezorgd.

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je Lotte!

Jantien
14 februari 2022

Het was weer heerlijk! Jullie roti's zijn een echte aanrader. Ook voor vegetariërs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eethuisje Moqui

😁

Norman
13 februari 2022

Geen eten is geweldig netjes verpakt endichtgeniet wat een smaak!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eethuisje Moqui

🙏

Marjolein
12 februari 2022

Zoals altijd super lekker, vriendelijk en op tijd!

Reactie van Eethuisje Moqui

🤩🤩🤩🤩🤩

maria
7 februari 2022

Heerlijke roti, zowel de vegetarische als de rendang; erg veel. Bezorging precies volgens schema

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eethuisje Moqui

Goed te horen dat alles goed is gegaan Maria. Hopelijk tot snel maar weer!

Cindy
7 februari 2022

De beste roti van Nijmegen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je voor het compliment 😊! Wij zullen ons best blijven doen.

Jantien
7 februari 2022

Weer heerlijk gegeten!! Dank jullie wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je Jantien!

Mariek
6 februari 2022

Heerlijk, goed eten! Nu voor het eerst laten bezorgen. Wonen niet in het centrum maar kwam warm aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eethuisje Moqui

Goed te horen dat het eten warm is aangekomen. 😁

Conny
5 februari 2022
Reactie van Eethuisje Moqui

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Leen
3 februari 2022

Heerlijk! Super snel geleverd

Reactie van Eethuisje Moqui

We zullen ons best blijven doen 😊

Sanna Besselink
23 januari 2022

Fantastisch eten en super goede service, iedere keer weer!! :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eethuisje Moqui

You are welcome Sanne!

Antoon
21 januari 2022

Authentiek gekruid, delicaat van samenstelling. Geweldig!

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je voor de mooie review 👍!

Een tevreden klant
17 januari 2022

Heerlijk gegeten en mooi op tijd geleverd.

Reactie van Eethuisje Moqui

Graag gedaan en dank je voor de sterren

Chareston
16 januari 2022

Binnen het half uur goed ontvangen. Het eten is erg lekker en athentiek van smaak. Zeer smakelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je 🤩

Gerard
16 januari 2022

Het eten is heerlijk en de service top, ga zo door!

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je Gerard! Dit geeft ons een boost voor de toekomst

Jantien
15 januari 2022

Jullie roti's zijn altijd een klein feestje, vooral na een lange boswandeling, bedankt!

Reactie van Eethuisje Moqui

🙏😁

Jack van der Weide
14 januari 2022

Lekker, snel en prima portie.

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je Jack en hopelijk tot snel weer

Olaf
10 januari 2022

Als altijd uitstekende vega roti-maaltijd. De tempeh is echt geweldig. Prima hoeveelheid, al kan ik een extra roti-vel adviseren (vooral omdat ook die onvergelijkbaar goed zijn, soepel en gevuld). We kregen zelfs een telefoontje dat de bezorger wegens drukte wat later was (10 minuten! Dus geen enkel probleem). Super tentje, aanrader!

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je Olaf voor de uitgebreide review en uiteraard zijn we super blij dat het goed gesmaakt heeft.

Julia
10 januari 2022

Heerlijk gegeten zoals altijd. Bezorging was goed, het kwam zelfs eerder dan verwacht. Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eethuisje Moqui

Super bedankt voor de mooie review!

Hans
10 januari 2022
Reactie van Eethuisje Moqui

Thanks 😊

Harald
9 januari 2022

Heerlijk gegeten en mooi op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je Harald!

Nanne
9 januari 2022

Heerlijk as always en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je 🙏

Harm
9 januari 2022
Reactie van Eethuisje Moqui

🙏

Wouter
2 januari 2021

Lekker, gegeten, het had alleen iets meer mogen zijn. Bezorging zeer stipt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank voor de mooie sterren en feedback !

Lotus
2 januari 2021

Heel lekker eten altijd! Vers bereid en dat proef je. Het was ook eerder bezorgd dan aangegeven. Is ook weleens fijn!

Reactie van Eethuisje Moqui

Goed te horen dat het bevallen is Lotus!

Renaat
2 januari 2021

Snelle bezorging in milieuvriendelijke bakjes en heerlijk gegeten!

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank voor de mooie recensie en sterren!

Ken
30 december 2021

Surinaams zoals het hoort

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je

Oscar
26 december 2021
Reactie van Eethuisje Moqui

😁

Pavi
20 december 2021
Reactie van Eethuisje Moqui

Thanks Pavi!

Jack van der Weide
19 december 2021

Uitstekend eten! Ik ga zeker vaker iets bij Moqui bestellen.

Reactie van Eethuisje Moqui

Dan zien we je snel weer Jack !

Karina
19 december 2021

Was weer heerlijk! Zo lekker van smaak, zo vers, super!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eethuisje Moqui

Super bedankt Karina!

Marjam
18 december 2021
Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je voor de mooie sterren!

Renske
17 december 2021
Reactie van Eethuisje Moqui

🙏

Anne
11 december 2021
Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je Anne 😁

M van Min
10 december 2021

Heerlijk, goed en smaakvol eten, iedere keer weer ontzettend genieten!

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel voor de mooie recensie. Tot snel maar weer !

Karina
10 december 2021

Heerlijke roti! Lekker vers, weer net even ander dan van Surinaamse toko.

Reactie van Eethuisje Moqui

👍👍👍

Nicole
9 december 2021

Speciaal voor ons een nieuw postcodegebied toegevoegd, wat een service! Het was heerlijk en warm. Zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie van Eethuisje Moqui

Graag gedaan Nicole!

Jantien
6 december 2021

Wij zijn bijna verslaafd aan jullie roti's:-) vooral wanneer ik vraag om ze wat extra pittig te maken (vega roti met tahoe en tempeh).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Jantien!

Amber
30 november 2021
Reactie van Eethuisje Moqui

Thanks Amber

De wildt
29 november 2021

Heerlijk eten. Weer eens wat anders. Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank u en hopelijk tot snel!

Mark Smolenaars
29 november 2021

Echt top weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eethuisje Moqui

Goed te horen Mark en tot snel maar weer.

Floor
28 november 2021
Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je Floor voor de mooie sterren!

Peet
26 november 2021

Heerlijk gegeten en precies op de afgesproken tijd

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Peet dit doet ons goed!

Jort
25 november 2021

Het eten is altijd erg goed!

Reactie van Eethuisje Moqui

Altijd leuk je weer te zien. Helaas kunnen we je nog niet binnen ontvangen, maar voor nu voor de deur ff zwaaien.

Antoon Noij
22 november 2021
Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Antoon!

J
13 november 2021

Heerlijk weer! En stipt op tijd als je afhaalt

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel J.!

Sjoerd Hofman
13 november 2021

Heel lekker eten. Het werd netjes op de aangegeven tijd bezorgd. Prima dus.

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Sjoerd!

Marloes
7 november 2021

Super lekkere roti!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je Marloes! Hou onze website in de gaten . We krijgen binnenkort een vega rendang roti erbij.

Anoniem
7 november 2021
Reactie van Eethuisje Moqui

Dank u wel!

Annehilde IJsselmuiden
4 november 2021

Ik vond het echt niet lekker en te duurvikbheb jullie toen geponeerd te bellen maar jullie namen niet op. Te duur heel droog geen saus bij beide gerechten echt heel slecht heel ontevreden

Reactie van Eethuisje Moqui

Helaas was het deze keer niet goed bevallen. Gelukkig hebben wij er achteraf toch goed over kunnen praten.

anoniem
29 oktober 2021
Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel voor de mooie sterren!!!

Bram
28 oktober 2021
Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je Bram voor de mooie 🌟!

Roland Drijver
23 oktober 2021

de beste vegetarische rotti die ik ooit gegeten heb, de tahoe is perfect gebakken en met precies genoeg santen, de temphe is heerlijk en met hele goeie ketjap, de pannekoek met kikkererwtenmeel, kortom super

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Roland!

JZ
23 oktober 2021

Lekker eten en precies op aangegeven tijd bezorgd!

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je JZ!

Freek
17 oktober 2021

5 heerlijke gerechten gegeten. We zullen zeker vaker bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je Freek en tot snel dan!

Jeffrey L
16 oktober 2021

Snelle bezorger, eten wat besteld was was TOP. Bestel snel en beoordeel zelf

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Jeffrey!

Lieke
11 oktober 2021
Reactie van Eethuisje Moqui

😁

Vincent Loth
11 oktober 2021

Bestellen en bezorgen ging vlekkeloos. Als vanouds heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel voor de mooie sterren Vincent!

Max
9 oktober 2021

Lekker eten met verse groenten

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Max!

Ralph
9 oktober 2021

Zoals altijd: heerlijk eten en goede bezorging!

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Ralph!

Rikkie
7 oktober 2021

Wauw! Super lekker, heerlijk vers en kleurrijk. En als er staat pittig/pikant, dan is het ook zo, i like! Snelle bezorging en alles handig verpakt. Heel blij me deze ontdekking!

Reactie van Eethuisje Moqui

Zo dankbaar dat je ons hebt gevonden en hopelijk tot snel weer!

Enrico
7 oktober 2021

We hebben een tijdje de maaltijden moeten missen maar het was weer erg lekker!!!

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Enrico…. Yes we are back ✌️!

Laurens
4 oktober 2021

Snel, vers en bijzonder smaakvol! en ook nog eens vriendelijke mensen :)

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Laurens!

Pepijn de Vries
3 oktober 2021

We liepen er altijd langs, maar zat niet in onze lijst van plekjes waar we bestelden. Wat is dat zonde van de tijd geweest, want dit was de lekkerste roti die we ooit gegeten hebben!!

Reactie van Eethuisje Moqui

Super bedankt!

Simone
2 oktober 2021

De vega roti was heerlijk. Aardig pittig, en samen met de toegevoegde atjar en zure komkommer was elke hap weer anders. Heerlijk

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel!

Laurent
29 september 2021

Top service. Altijd goed eten en word gebeld als bestelling vertraging heeft. Goede communicatie met de klant!

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Laurent!

Mohamed
26 september 2021

Eten was top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je Mohamed!

Anne
24 september 2021

Heerlijk gegeten! Wij gaan vaker bestellen.

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Anne!

Driessen
15 augustus 2021

Op tijd geleverd en erg lekker.

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel!

Nadja
13 augustus 2021

Heerlijk als altijd!

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Nadja!

MB
2 augustus 2021

Was heerlijk. Wel te pittig voor m’n zoontje, omdat de curry en de groenten samen in een bakje zaten. Maar was werkelijk heerlijk allemaal :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eethuisje Moqui

Hoi MB, Wat sneu! Volgende keer zal ik de groenten apart verpakken. Geef het even aan als opmerking dan komt het goed. Fijn om te horen dat het heeft gesmaakt

Pvan der Veer
30 juli 2021

ik had 2 soorten vlees besteld maar ik heb alleen rundvlees gehad en ipv 2 eieren maar 1 gehad Volgende keer op letten

Reactie van Eethuisje Moqui

P, mijn excuses! Ik zal de volgende keer beter op letten. Toch bedankt voor de mooie sterren!

Eva
11 juli 2021

Heerlijk comfort food! Ik kom hier graag en met veel plezier. Het eten is heerlijk en de service uitstekend!

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Eva! Altijd leuk om je weer te zien

Richard
9 juli 2021

Het eten is heerlijk, lekkere smaak! Ik mis alleen wel de groente in de gerechten! Dat is jammer!

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je Richard! Fijn dat het heeft gesmaakt. Probeer onze groenten/vlees mix menu’s eens. 😊

Tom
1 juli 2021

Roti Rendang was heerlijk!

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Tom!

Lu
27 juni 2021
Reactie van Eethuisje Moqui

🙏🏽😊

Forrest
24 juni 2021

Heerlijk, zoals altijd! En de 'Pittige komkommer in zuur' was lekker heet dankzij de stukjes madame jeanette peper :-)

Reactie van Eethuisje Moqui

Thank you Forrest!

Emma
23 juni 2021

Heerlijk en snelle bezorging!

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Emma!🙏🏽

Ralph
20 juni 2021

Erg lekker en we gaan zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eethuisje Moqui

Thank you Ralph!

Claudia
12 juni 2021

Heerlijk gegeten. Kip in oestersaus en roti om je vingers bij af te likken. Makkelijk thuis op te warmen en met een duidelijke instructie die je bij de bestelling krijgt. Tot een volgende bestelling.

Reactie van Eethuisje Moqui

Claudia dank je wel ! Fijn om te horen dat je hebt genoten 🙏🏽

Koen Wiersma
10 juni 2021
Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Koen voor jouw sterren!

Eef
5 juni 2021
Reactie van Eethuisje Moqui

🙏🏽Dank je wel Eef!

Demi
4 juni 2021

Érg lekker, goed gekruid en op smaak gebracht. Levering prima op tijd, zeker een aanrader!

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Demi!

R A Machado
3 juni 2021

In één gezegd geweldig

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel!

Ingrid
31 mei 2021

Heerlijk eten! Goede porties en nog goed warm toen het werd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Ingrid! Fijn om te horen dat het heeft gesmaakt.

Anna
26 mei 2021

De roti kip is heerlijk. Goede service.

Reactie van Eethuisje Moqui

Dankjewel Anna!

LH
22 mei 2021

Altijd heerlijk eten!

Reactie van Eethuisje Moqui

❤️

WvS
22 mei 2021

Lekkere smaakvolle roti en leuke keuzes, keurig op tijd bezorgd

Reactie van Eethuisje Moqui

Fijn om te horen! Dank je wel!

Es
21 mei 2021

Lekker eten, goede service, houden rekening met allergie

Reactie van Eethuisje Moqui

Dankjewel Es!

Fleur
21 mei 2021

Altijd even lekker! :)

Reactie van Eethuisje Moqui

Dankjewel Fleur!

Mark
16 mei 2021

Heerlijk eten zoals altijd. Op tijd bezorgd en goed warm nog.

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Mark! Tot snel maar weer !

Peter
16 mei 2021

Het was mooi op tijd klaar (ik haalde af) en het was prima in orde. Het is wel een beetje aan de dure kant (bij Roti huis Leiden kost een vergelijkbare roti vega € 9,99 in plaats van € 12,50).

Reactie van Eethuisje Moqui

Dank je wel Peter! Fijn om te horen dat onze roti heeft gesmaakt en hopelijk tot snel.