Reviews from Eethuisje Moqui Nijmegen

Recent reviews

5.0
A
24 November 2022
M.B.
19 November 2022
Repke
13 November 2022

Verrukkelijk!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gabrielle van Vliet
12 November 2022

Het eten is verrukkelijk. Precies goed qua smaak. De bezorging is snel , vriendelijk en goed.

Joost
7 November 2022
Chantal
7 November 2022

Weer heeeeerlijk gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jantien
7 November 2022

We merken dat de roti's veranderd zijn jammer genoeg. Geen heerlijke vulling in het rotivel meer en de vegetarische inhoud was ook minder smaakvol/pittig gekruid, maar nog steeds lekker. Jammer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Janne
6 November 2022

Het was heerlijk!

Norman
4 November 2022

Zeer goed! Gegeten geweldig! Top!kok! Bedankt!

Rian Hendriks
4 November 2022

Heerlijk gegeten l, mooi gepresenteerd.

A C t Hoen
1 November 2022
Anoniem
31 October 2022

Heerlijke roti met kip en kip ketjap met groenten. Precies op tijd bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hennie Peters tuasela
31 October 2022

Roti kip was een soep nog nooit zo slecht gehad , weinig aardappel boontjes en alles bij elkaar gegooid met de kip en veel water , de bakkeljauw was dwaze keer erg slecht ik kan u melden wij zullen niet meer bestellen wat was dit een tegenvaller

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hans Schiks
31 October 2022
Mark
30 October 2022

De rendang was prima maar de pom-kip had wel erg weinig kip

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gemma
27 October 2022

Heerlijk. Tip: als bijgerecht extra aardappeltjes.

Juls
26 October 2022

Een van de lekkerste rot in tijden, goede porties, super smaakvol

E Meijer
25 October 2022

complimenten, we hebben heerlijk gesmuld.

Lars Verheul
24 October 2022

Service, smaak, hoeveelheid, verpakking helemaal top!

Gerlof Hoefsloot
23 October 2022

Heerlijk gegeten! En volgens afspraak bezorgt in Beek Ubbergen. TOT DE VOLGENDE KEER!

Freek
17 October 2022

Zoals altijd heerlijk gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
16 October 2022

De roti kip was veel te zout helaas. Vega was lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ahmed
16 October 2022

ECHT IN 1 WOORD TOPPPP!!!!

Eva
13 October 2022
Chantal
13 October 2022

Meerdere malen besteld en het is altijd goed! Heeeeerlijk eten!

Ellen
12 October 2022
Forrest Bradbury
10 October 2022
Marian
8 October 2022

Het was super lekker!

Kitty
7 October 2022

Heerlijk eten, super snel bezorgd!

Alejandra
5 October 2022

Very tasty.

Wouter
4 October 2022

Eenvoudig en heerlijk

Mar
3 October 2022

Lekkere roti kip kip, tempe en bakeljauw. Goede porties, goed warm, bezorging op tijd. Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sha
2 October 2022

Super kwaliteit altijd, echt een favoriet

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

De Groen
30 September 2022

Heerlijk gegeten! Keurig op tijd! Dankjewel :-)

Moniek Hendriks
29 September 2022

Heerlijke roti's en heel goeie service. Top hoe mijn bestelling die ergens bleef hangen op het internet toch op tijde bezorgd is.

Soof
26 September 2022

Heerlijk eten, goed verpakt, snel bezorgd en meer dan voldoende qua portie! Kortom top!!

Norman
25 September 2022

Wouw! Heerlijk gegeten was 100%Top! ga zo door ,aanrader!!wat goed!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mattheus
25 September 2022

Ik zou wel 15 sterren willen geven voor de service en eten. Het eten was letterlijk hemels, en als ik het kon, zou ik hier elke dag eten.

louise
21 September 2022

Voor het geld best weinig, roti maaltijd genomen. De smaak was lekker, maar de portie was echt klein.

Heleen
20 September 2022

Heerlijke roti kip! Kip is lekker mals, voldoende saus en smaak is heerlijk!

M.
19 September 2022
Jur
18 September 2022

Heerlijk eten en lekker snel klaar

Kasper
18 September 2022

Heerlijke roti!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marc
17 September 2022

Heerlijk! Alles helemaal TOP!

Godelieve
16 September 2022

Altijd heel erg lekker en ook nog snel! Veel vega en vegan opties. Zoveel mogenlijk verpakt met papier.

Joost
15 September 2022

Lekker en snel

Anniek
13 September 2022

Bijzonder lekker Rotivel, de vega roti en de kip kerrie roti beide heerlijk!!! Snel weer!

Bas
13 September 2022

Super snel bezorgd, warm nog wel! En heerlijk eten. De roti rendang is aan te raden :)

Aletta
13 September 2022

Heerlijk eten, stond mooi op tijd klaar en een goede service.

Eva
12 September 2022

Het was heerlijk!

Gemma Houterman
12 September 2022

Heerlijk, alleen je krijgt geen kousenband maar sperzieboontjes.

Steph
10 September 2022
C. van Roozendaal
9 September 2022

Prima kwaliteit, maar ik ontving niet het extra rotivel.

Harald
6 September 2022
Jantien
5 September 2022

Wij zijn verslaafd geraakt aan jullie roti's;) Iedere keer smaken ze weer heerlijk en goed gekruid, bedankt!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M. Scheepbouwer
3 September 2022

Super lekkere roti kip kerrie. Aanrader! Al vaker besteld.

Jelano Cruden
1 September 2022

Super lekker eten! Zeker een aanrader!

Sanne
31 August 2022
Mitty
29 August 2022

Lekkere roti!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Angela
27 August 2022

Lekker eten, goede kwaliteit. Bezorging precies op de afgesproken tijd

Lieke
24 August 2022
Marc
24 August 2022

Alles was weer helemaal topโ€ฆ.!

Jet
23 August 2022

Echt zoals een Roti hoort te smaken...heerlijk! En ook de bezorging was helemaal o.k..

Larissa
20 August 2022

heerlijk hoor! De rotoplaten waren wel te hard. Volgende keer beter. Rest was heerlijk, zoals ik van jullie gewend ben.

Marc
19 August 2022

Heerlijk gegeten! Goede porties, niet vet, goed gekruidโ€ฆ..goed op temperatuur, snel bezorgdโ€ฆ.helemaal top!

Judith
19 August 2022

Altijd superlekker eten en bezorging stipt op tijd!

Fran Casariego
18 August 2022

Alles was geweldig zoals gewend. ;)

Perry ubeda
18 August 2022

Ik bestel er regelmatig. Smaakt heerlijk Genoeg keuzes Goede prijs kwaliteit verhouding Vriendelijke bezorgers Als ik in de stad ben,ga ik altijd even een praatje maken met de vriendelijke eigenaar. Je kunt er natuurlijk ook gewoon afhalen Kijk uit naar de volgende keer heerlijk eten...

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M.B.
18 August 2022
John
16 August 2022

Super goed, erg lekker, en zeer warm. Kan niet beter. Aanrader!

Bram
14 August 2022

Lekker eten, en je ontvangt een leuk bericht na je bestelling!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Iris
24 July 2022

Zooo lekker! Super malse kip en roti zoals roti hoort te smaken!

Nathalie
23 July 2022

Erg lekker! Voor ons mag de runderstoof wat zachter, maar was wat smaak betreft heerlijk

Tessa Wassenberg
21 July 2022

Zo lekker eten altijd! Lieve mensen altijd binnen en aan de telefoon. Als je binnen komt ruik je die heerlijke geur al. Vaker eten afgehaald omdat ik in de straat werk en het is altijd zo goed.

Tymos
19 July 2022
Susan
19 July 2022
Thj Hendriks
15 July 2022
Edmond
15 July 2022
Paul
12 July 2022

Rendang was wat taai

Peter
11 July 2022

Binnen 20 minuten geleverd. We hadden Roti besteld. Heerlijk. Je waande je bijna in Suriname. Klasse!!!

Freek
10 July 2022

Goed zoals altijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

MB
10 July 2022
Hamid
9 July 2022
E.
7 July 2022

Het eten was heerlijk, lekker warm en vlug bezorgd :) Ook erg fijn dat het zeer eco-friendly verpakt was!

Jantien
4 July 2022

Heerlijke vegetarische roti's !! Bedankt

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eric
29 June 2022

Wederom heerlijke gerechten en uitstekende bezorging. Blijft favoriete eettentje!

Jilly
29 June 2022

Heerlijk gegeten weer! Snelle bezorging en er wordt goed naar de opmerkingen gekeken!

Henneke Tuasela Peters
26 June 2022

Top weer zoals altijd heerlijk en mooi op tijd bezorgd

Rogier van den Bosch
24 June 2022

Wij vonden de Roti te droog, rundvlees was wat taai en had naar onze mening sappig draadjesvlees moeten zijn. Oude koe geweest? De gebruikte kruiden in combinatie met kokos was lekker. De bakkeljauw vonden we ook te droog van smaak, wij hebben van fam. begrepen dat dit wel zo hoort. Al met al wij zijn niet enthousiast geworden van Roti. Maar wel leuk om het geproefd te hebben.

FCW
23 June 2022

Zoals altijd topkwaliteit! Ook qua service

Theo Hendriks
23 June 2022
Tom Meulendijks
20 June 2022

Onze favoriet Roti vega, altijd super lekker en snel bezorgd! Al vele jaren is Moqui een aanwinst voor Nijmegen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henneke Tuasela Peters
19 June 2022

Heerlijk gegeten zoals altijd !

Thijs
5 June 2022
Carolien
5 June 2022

Vol smaak en superlekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Pleun
4 June 2022
Marieke
30 May 2022

Bestellen regelmatig. Echt heerlijk en prima porties.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kim
26 May 2022
Maarten
23 May 2022

We hebben weer genoten van de beste roti van Nijmegen. Dank, Moqui!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
19 May 2022

Snelle bezorging en heerlijke roti

Esther
19 May 2022

Heerlijk eten, lekker gekruid en net niet te scherp. Fijn dat extra groente besteld kan worden.

Sandra
14 May 2022

Heerlijke vega roti!

Perry ubeda
13 May 2022

Altijd heerlijk eten, smaakvolle authentieke smaak, heerlijk. Ik heb er vaker al gegeten, altijd tevreden..

Jantien
12 May 2022

Superlekker!! En precies op tijd.

Will Schrauwen
8 May 2022

Vlees van boemboe bali beetje zurig. Vlees van Rendang hoort bijna uit elkaar te vallen van gaarheid helaas nogal harde stukken. Bezorging half uur eerder als aangekondigd. Helaas niet voor herhaling vatbaar.

Jan
6 May 2022
Wim
1 May 2022

Binnen 25 min bezorgd.

Harm
23 April 2022
Conny Hendriks
18 April 2022

Bezorging stipt op tijd. Eten was hรฉรฉrlijk! Voor herhaling vatbaar. Vers, genoeg en lekker gekruid.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Robin
15 April 2022
Rianne
10 April 2022

Heerlijk! Goede prijs/kwaliteit

F
8 April 2022

Op de afgesproken tijd heerlijk warm eten ontvangen

Perry Ubeda
2 April 2022

Ik had er al een paar keer gegeten, altijd even smaakvol. Zeer vriendelijk personeel. Nu voor de eerste keer laten bezorgen, was zoals gewoonlijk weer heerlijk. Ik ga er zeker vaker wat bestellen.

Marlon
1 April 2022
Anke
27 March 2022
J. Huijskens
26 March 2022

Vega roti was lekker. Bezorging was uitzonderlijk snel en vriendelijk!

Marieke
20 March 2022

Fan van eethuisje Moqui. Bestellen er graag. Zowel afhalen als bezorgen.

Colette Tilleman
15 March 2022

Eerste keer dat we bestelden was de bezorger iets vergeten. De eigenaar belde meteen om het recht te zetten. het eten was heerlijk. Paar weken later weer besteld. Bezorging ging heel snel. Maaltijden prima verzorgd. Heerlijk eten, goed gekruid en mals. Een echte aanrader!

Flore
14 March 2022

Heerlijk gegeten, goede porties, fantastische smaken! Goed rekening gehouden met onze wensen voor glutenvrij en veganistisch. De bestelling werd stipt op tijd bezorgd.

Didi
13 March 2022

Eten is heerlijk en het werd binnen een half uur bezorgd

Saskia
10 March 2022
Stijn
7 March 2022

Het eten was erg lekker en precies op tijd geleverd, top dus!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

LvdM
5 March 2022

Heel erg lekker. Snel bezorgd

Jan Peters
4 March 2022

Heerlijke Rotti en op tijd bezorgd.

Floortje
2 March 2022

Het was weer heerlijk! De roti tempeh is mijn favoriet. Lekker een beetje pittig en zeer smaakvol. Als bezorgtijd had ik gevraagd "zo snel mogelijk". Geschatte bezorgtijd werd 20.00, maar het eten was er al om 19.30! Helemaal top. En dat is het tot nu toe iedere keer geweest. Tot gauw!

Dennis
28 February 2022
Reaction from Eethuisje Moqui

๐Ÿ‘โญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธ๐Ÿ™

Iza Van den beek
24 February 2022

Snel bezorgd! Altijd heerlijk de warme roti kip met ei!

Reaction from Eethuisje Moqui

Goed te horen en thx voor de sterren!

Lars
20 February 2022
Reaction from Eethuisje Moqui

๐Ÿ™thx Lars!

kees
19 February 2022

Lekker eten en top bezorging! Hij kwam uit zichzelf terug om de spekkoek te brengen die hij was vergeten (wij hadden het zelf nog niet eens gemerkt).

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je voor de mooie sterren! En zo hoort het ook want tenslotte is het wat u besteld en betaald heeft. ๐Ÿ˜Š

Sam Onstenk
18 February 2022
Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je Sam en hopelijk tot snel weer!

Lotte van Es
16 February 2022

Het eten was heerlijk en snel bezorgd.

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je Lotte!

Jantien
14 February 2022

Het was weer heerlijk! Jullie roti's zijn een echte aanrader. Ook voor vegetariรซrs!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Eethuisje Moqui

๐Ÿ˜

Norman
13 February 2022

Geen eten is geweldig netjes verpakt endichtgeniet wat een smaak!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Eethuisje Moqui

๐Ÿ™

Marjolein
12 February 2022

Zoals altijd super lekker, vriendelijk en op tijd!

Reaction from Eethuisje Moqui

๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ

maria
7 February 2022

Heerlijke roti, zowel de vegetarische als de rendang; erg veel. Bezorging precies volgens schema

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Eethuisje Moqui

Goed te horen dat alles goed is gegaan Maria. Hopelijk tot snel maar weer!

Cindy
7 February 2022

De beste roti van Nijmegen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je voor het compliment ๐Ÿ˜Š! Wij zullen ons best blijven doen.

Jantien
7 February 2022

Weer heerlijk gegeten!! Dank jullie wel.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je Jantien!

Mariek
6 February 2022

Heerlijk, goed eten! Nu voor het eerst laten bezorgen. Wonen niet in het centrum maar kwam warm aan.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Eethuisje Moqui

Goed te horen dat het eten warm is aangekomen. ๐Ÿ˜

Conny
5 February 2022
Reaction from Eethuisje Moqui

โญ๏ธ โญ๏ธ โญ๏ธ โญ๏ธ โญ๏ธ

Leen
3 February 2022

Heerlijk! Super snel geleverd

Reaction from Eethuisje Moqui

We zullen ons best blijven doen ๐Ÿ˜Š

Sanna Besselink
23 January 2022

Fantastisch eten en super goede service, iedere keer weer!! :-)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Eethuisje Moqui

You are welcome Sanne!

Antoon
21 January 2022

Authentiek gekruid, delicaat van samenstelling. Geweldig!

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je voor de mooie review ๐Ÿ‘!

Een tevreden klant
17 January 2022

Heerlijk gegeten en mooi op tijd geleverd.

Reaction from Eethuisje Moqui

Graag gedaan en dank je voor de sterren

Chareston
16 January 2022

Binnen het half uur goed ontvangen. Het eten is erg lekker en athentiek van smaak. Zeer smakelijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je ๐Ÿคฉ

Gerard
16 January 2022

Het eten is heerlijk en de service top, ga zo door!

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je Gerard! Dit geeft ons een boost voor de toekomst

Jantien
15 January 2022

Jullie roti's zijn altijd een klein feestje, vooral na een lange boswandeling, bedankt!

Reaction from Eethuisje Moqui

๐Ÿ™๐Ÿ˜

Jack van der Weide
14 January 2022

Lekker, snel en prima portie.

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je Jack en hopelijk tot snel weer

Olaf
10 January 2022

Als altijd uitstekende vega roti-maaltijd. De tempeh is echt geweldig. Prima hoeveelheid, al kan ik een extra roti-vel adviseren (vooral omdat ook die onvergelijkbaar goed zijn, soepel en gevuld). We kregen zelfs een telefoontje dat de bezorger wegens drukte wat later was (10 minuten! Dus geen enkel probleem). Super tentje, aanrader!

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je Olaf voor de uitgebreide review en uiteraard zijn we super blij dat het goed gesmaakt heeft.

Julia
10 January 2022

Heerlijk gegeten zoals altijd. Bezorging was goed, het kwam zelfs eerder dan verwacht. Super!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Eethuisje Moqui

Super bedankt voor de mooie review!

Hans
10 January 2022
Reaction from Eethuisje Moqui

Thanks ๐Ÿ˜Š

Harald
9 January 2022

Heerlijk gegeten en mooi op tijd bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je Harald!

Nanne
9 January 2022

Heerlijk as always en snel bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je ๐Ÿ™

Harm
9 January 2022
Reaction from Eethuisje Moqui

๐Ÿ™

Wouter
2 January 2021

Lekker, gegeten, het had alleen iets meer mogen zijn. Bezorging zeer stipt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank voor de mooie sterren en feedback !

Lotus
2 January 2021

Heel lekker eten altijd! Vers bereid en dat proef je. Het was ook eerder bezorgd dan aangegeven. Is ook weleens fijn!

Reaction from Eethuisje Moqui

Goed te horen dat het bevallen is Lotus!

Renaat
2 January 2021

Snelle bezorging in milieuvriendelijke bakjes en heerlijk gegeten!

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank voor de mooie recensie en sterren!

Ken
30 December 2021

Surinaams zoals het hoort

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je

Oscar
26 December 2021
Reaction from Eethuisje Moqui

๐Ÿ˜

Pavi
20 December 2021
Reaction from Eethuisje Moqui

Thanks Pavi!

Jack van der Weide
19 December 2021

Uitstekend eten! Ik ga zeker vaker iets bij Moqui bestellen.

Reaction from Eethuisje Moqui

Dan zien we je snel weer Jack !

Karina
19 December 2021

Was weer heerlijk! Zo lekker van smaak, zo vers, super!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Eethuisje Moqui

Super bedankt Karina!

Marjam
18 December 2021
Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je voor de mooie sterren!

Renske
17 December 2021
Reaction from Eethuisje Moqui

๐Ÿ™

Anne
11 December 2021
Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je Anne ๐Ÿ˜

M van Min
10 December 2021

Heerlijk, goed en smaakvol eten, iedere keer weer ontzettend genieten!

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je wel voor de mooie recensie. Tot snel maar weer !

Karina
10 December 2021

Heerlijke roti! Lekker vers, weer net even ander dan van Surinaamse toko.

Reaction from Eethuisje Moqui

๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Nicole
9 December 2021

Speciaal voor ons een nieuw postcodegebied toegevoegd, wat een service! Het was heerlijk en warm. Zeker voor herhaling vatbaar.

Reaction from Eethuisje Moqui

Graag gedaan Nicole!

Jantien
6 December 2021

Wij zijn bijna verslaafd aan jullie roti's:-) vooral wanneer ik vraag om ze wat extra pittig te maken (vega roti met tahoe en tempeh).

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je wel Jantien!

Amber
30 November 2021
Reaction from Eethuisje Moqui

Thanks Amber

De wildt
29 November 2021

Heerlijk eten. Weer eens wat anders. Zeker voor herhaling vatbaar

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank u en hopelijk tot snel!

Mark Smolenaars
29 November 2021

Echt top weer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Eethuisje Moqui

Goed te horen Mark en tot snel maar weer.

Floor
28 November 2021
Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je Floor voor de mooie sterren!

Peet
26 November 2021

Heerlijk gegeten en precies op de afgesproken tijd

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je wel Peet dit doet ons goed!

Jort
25 November 2021

Het eten is altijd erg goed!

Reaction from Eethuisje Moqui

Altijd leuk je weer te zien. Helaas kunnen we je nog niet binnen ontvangen, maar voor nu voor de deur ff zwaaien.

Antoon Noij
22 November 2021
Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je wel Antoon!

J
13 November 2021

Heerlijk weer! En stipt op tijd als je afhaalt

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je wel J.!

Sjoerd Hofman
13 November 2021

Heel lekker eten. Het werd netjes op de aangegeven tijd bezorgd. Prima dus.

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je wel Sjoerd!

Marloes
7 November 2021

Super lekkere roti!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je Marloes! Hou onze website in de gaten . We krijgen binnenkort een vega rendang roti erbij.

Anoniem
7 November 2021
Reaction from Eethuisje Moqui

Dank u wel!

Annehilde IJsselmuiden
4 November 2021

Ik vond het echt niet lekker en te duurvikbheb jullie toen geponeerd te bellen maar jullie namen niet op. Te duur heel droog geen saus bij beide gerechten echt heel slecht heel ontevreden

Reaction from Eethuisje Moqui

Helaas was het deze keer niet goed bevallen. Gelukkig hebben wij er achteraf toch goed over kunnen praten.

anoniem
29 October 2021
Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je wel voor de mooie sterren!!!

Bram
28 October 2021
Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je Bram voor de mooie ๐ŸŒŸ!

Roland Drijver
23 October 2021

de beste vegetarische rotti die ik ooit gegeten heb, de tahoe is perfect gebakken en met precies genoeg santen, de temphe is heerlijk en met hele goeie ketjap, de pannekoek met kikkererwtenmeel, kortom super

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je wel Roland!

JZ
23 October 2021

Lekker eten en precies op aangegeven tijd bezorgd!

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je JZ!

Freek
17 October 2021

5 heerlijke gerechten gegeten. We zullen zeker vaker bestellen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je Freek en tot snel dan!

Jeffrey L
16 October 2021

Snelle bezorger, eten wat besteld was was TOP. Bestel snel en beoordeel zelf

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je wel Jeffrey!

Lieke
11 October 2021
Reaction from Eethuisje Moqui

๐Ÿ˜

Vincent Loth
11 October 2021

Bestellen en bezorgen ging vlekkeloos. Als vanouds heerlijk gegeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je wel voor de mooie sterren Vincent!

Max
9 October 2021

Lekker eten met verse groenten

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je wel Max!

Ralph
9 October 2021

Zoals altijd: heerlijk eten en goede bezorging!

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je wel Ralph!

Rikkie
7 October 2021

Wauw! Super lekker, heerlijk vers en kleurrijk. En als er staat pittig/pikant, dan is het ook zo, i like! Snelle bezorging en alles handig verpakt. Heel blij me deze ontdekking!

Reaction from Eethuisje Moqui

Zo dankbaar dat je ons hebt gevonden en hopelijk tot snel weer!

Enrico
7 October 2021

We hebben een tijdje de maaltijden moeten missen maar het was weer erg lekker!!!

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je wel Enricoโ€ฆ. Yes we are back โœŒ๏ธ!

Laurens
4 October 2021

Snel, vers en bijzonder smaakvol! en ook nog eens vriendelijke mensen :)

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je wel Laurens!

Pepijn de Vries
3 October 2021

We liepen er altijd langs, maar zat niet in onze lijst van plekjes waar we bestelden. Wat is dat zonde van de tijd geweest, want dit was de lekkerste roti die we ooit gegeten hebben!!

Reaction from Eethuisje Moqui

Super bedankt!

Simone
2 October 2021

De vega roti was heerlijk. Aardig pittig, en samen met de toegevoegde atjar en zure komkommer was elke hap weer anders. Heerlijk

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je wel!

Laurent
29 September 2021

Top service. Altijd goed eten en word gebeld als bestelling vertraging heeft. Goede communicatie met de klant!

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je wel Laurent!

Mohamed
26 September 2021

Eten was top!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je Mohamed!

Anne
24 September 2021

Heerlijk gegeten! Wij gaan vaker bestellen.

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je wel Anne!

Driessen
15 August 2021

Op tijd geleverd en erg lekker.

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je wel!

Nadja
13 August 2021

Heerlijk als altijd!

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je wel Nadja!

MB
2 August 2021

Was heerlijk. Wel te pittig voor mโ€™n zoontje, omdat de curry en de groenten samen in een bakje zaten. Maar was werkelijk heerlijk allemaal :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Eethuisje Moqui

Hoi MB, Wat sneu! Volgende keer zal ik de groenten apart verpakken. Geef het even aan als opmerking dan komt het goed. Fijn om te horen dat het heeft gesmaakt

Pvan der Veer
30 July 2021

ik had 2 soorten vlees besteld maar ik heb alleen rundvlees gehad en ipv 2 eieren maar 1 gehad Volgende keer op letten

Reaction from Eethuisje Moqui

P, mijn excuses! Ik zal de volgende keer beter op letten. Toch bedankt voor de mooie sterren!

Eva
11 July 2021

Heerlijk comfort food! Ik kom hier graag en met veel plezier. Het eten is heerlijk en de service uitstekend!

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je wel Eva! Altijd leuk om je weer te zien

Richard
9 July 2021

Het eten is heerlijk, lekkere smaak! Ik mis alleen wel de groente in de gerechten! Dat is jammer!

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je Richard! Fijn dat het heeft gesmaakt. Probeer onze groenten/vlees mix menuโ€™s eens. ๐Ÿ˜Š

Tom
1 July 2021

Roti Rendang was heerlijk!

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je wel Tom!

Lu
27 June 2021
Reaction from Eethuisje Moqui

๐Ÿ™๐Ÿฝ๐Ÿ˜Š

Forrest
24 June 2021

Heerlijk, zoals altijd! En de 'Pittige komkommer in zuur' was lekker heet dankzij de stukjes madame jeanette peper :-)

Reaction from Eethuisje Moqui

Thank you Forrest!

Emma
23 June 2021

Heerlijk en snelle bezorging!

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je wel Emma!๐Ÿ™๐Ÿฝ

Ralph
20 June 2021

Erg lekker en we gaan zeker vaker bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Eethuisje Moqui

Thank you Ralph!

Claudia
12 June 2021

Heerlijk gegeten. Kip in oestersaus en roti om je vingers bij af te likken. Makkelijk thuis op te warmen en met een duidelijke instructie die je bij de bestelling krijgt. Tot een volgende bestelling.

Reaction from Eethuisje Moqui

Claudia dank je wel ! Fijn om te horen dat je hebt genoten ๐Ÿ™๐Ÿฝ

Koen Wiersma
10 June 2021
Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je wel Koen voor jouw sterren!

Eef
5 June 2021
Reaction from Eethuisje Moqui

๐Ÿ™๐ŸฝDank je wel Eef!

Demi
4 June 2021

ร‰rg lekker, goed gekruid en op smaak gebracht. Levering prima op tijd, zeker een aanrader!

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je wel Demi!

R A Machado
3 June 2021

In รฉรฉn gezegd geweldig

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je wel!

Ingrid
31 May 2021

Heerlijk eten! Goede porties en nog goed warm toen het werd bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je wel Ingrid! Fijn om te horen dat het heeft gesmaakt.

Anna
26 May 2021

De roti kip is heerlijk. Goede service.

Reaction from Eethuisje Moqui

Dankjewel Anna!

LH
22 May 2021

Altijd heerlijk eten!

Reaction from Eethuisje Moqui

โค๏ธ

WvS
22 May 2021

Lekkere smaakvolle roti en leuke keuzes, keurig op tijd bezorgd

Reaction from Eethuisje Moqui

Fijn om te horen! Dank je wel!

Es
21 May 2021

Lekker eten, goede service, houden rekening met allergie

Reaction from Eethuisje Moqui

Dankjewel Es!

Fleur
21 May 2021

Altijd even lekker! :)

Reaction from Eethuisje Moqui

Dankjewel Fleur!

Mark
16 May 2021

Heerlijk eten zoals altijd. Op tijd bezorgd en goed warm nog.

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je wel Mark! Tot snel maar weer !

Peter
16 May 2021

Het was mooi op tijd klaar (ik haalde af) en het was prima in orde. Het is wel een beetje aan de dure kant (bij Roti huis Leiden kost een vergelijkbare roti vega โ‚ฌ 9,99 in plaats van โ‚ฌ 12,50).

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je wel Peter! Fijn om te horen dat onze roti heeft gesmaakt en hopelijk tot snel.

Famke
10 May 2021

Het eten was erg lekker en nog heel heet toen het werd bezorgd. Echte aanrader!

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je wel Famke๐Ÿ˜Š

Cilvie
10 May 2021

Heerlijke vegan maaltijd gegeten. Vriendelijke bezorging en mooi op tijd.

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je wel Cilvie!

Maarten
9 May 2021

We hebben weer heerlijk gegeten! Vers, smaakvol en een vriendelijke bezorger. Tot de volgende keer!

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je wel Maarten! Graag tot snel weer ๐Ÿ˜Š

paula
8 May 2021

goed zoals altijd

Reaction from Eethuisje Moqui

Paula, hartelijk dank โ˜บ๏ธ

Jessica
8 May 2021

Heerlijk eten! En bezorgd op de aangegeven tijd. Erg tevreden!

Reaction from Eethuisje Moqui

Blij om te horen Jessica! Dank je wel ๐Ÿ˜Š

forrest
5 May 2021

heel lekker, bedankt!

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je wel Forrest! Tot snel ๐Ÿ˜Š

RV
5 May 2021

Heerlijke roti!

Reaction from Eethuisje Moqui

Bedankt RV!๐Ÿ™๐Ÿฝ

Wilma van Bergen
3 May 2021

Het had allemaal wel iets warmer gemogen, verder heel lekker. Bezorging stipt op de gewenste tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Eethuisje Moqui

Bedankt Wilma voor jouw review...ik ga er zeker op letten!

Ruud
2 May 2021

Heerlijk gegeten. En de SPekkoek was echt overheerlijk. Mijn zoontje van 2,5 kon er niet genoeg van krijgen.

Reaction from Eethuisje Moqui

Wat leuk Ruud! ๐Ÿ˜Š

Ilana
1 May 2021

Altijd lekker! En zeer vriendelijk personeel :)

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je wel Ilana ๐Ÿ˜Š

Tinka
26 April 2021

Het was echt heerlijk! Met name de rendang is een aanrader.

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je wel Tinka! ๐Ÿ˜Š

Anne
19 April 2021

Altijd goede en snelle service en de aller lekkerste roti

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Eethuisje Moqui

Anne, leuk om te horen dat je hebt genoten! Dank je wel :)

Floor
18 April 2021

Snelle bezorging, lekker eten en grote porties. Zeker voor herhaling vatbaar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je wel Floor voor jouw fijne review! Tot snel maar weer :)

Philip
17 April 2021

Echt heerlijk gegeten! klassieke gerechten en toch met een eigen unieke smaak. Instant fan en een aanrader voor iedereen!

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je Philip! Fijn dat je hebt genoten ๐Ÿ˜Š

Liefhebber
12 April 2021

Toptent! Kan er niet vaak genoeg bestellen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je liefhebber!๐Ÿ˜Š

Tim
10 April 2021

Erg lekker, altijd genieten. Goede en snelle service weer.

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je wel Tim!๐Ÿ˜Š

San
2 April 2021

Altijd goed!

Reaction from Eethuisje Moqui

Thanks San!

David
1 April 2021

Top๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ

Reaction from Eethuisje Moqui

Thanks David!๐Ÿ˜Š

Gerlof
21 March 2021

Alweer heerlijk roti gegeten, vriendelijke bezorger. Fijn dat jullie ook in Beek Ubbergen bezorgen. Top!

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je wel Gerlof voor jouw fijne review!

Peter
18 March 2021

Lekker als vanouds, was al veel te lang niet geweest door allerlei omstandigheden, maar is toch makkelijk en lekker zo'n eethuisje om de hoek. Volgende keer zal ik niet in slaap vallen en op tijd zijn =)

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je Peter! Tot snel maar weer ๐Ÿ˜Š

Marco
15 March 2021

strakke bezorging, lekker gegeten. Er had nog wel een opwarminstructie bij gemogen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Eethuisje Moqui

Bedankt Marco voor jouw review en tip!

Anouck
15 March 2021
Reaction from Eethuisje Moqui

๐Ÿ˜Š๐Ÿ™๐Ÿฝ

forrest
14 March 2021

heerlijk, zoals altijd!

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je wel Forrest!

Chantal
14 March 2021

Heerlijk gegeten!!! Aanrader!

Reaction from Eethuisje Moqui

Bedankt Chantal voor jouw review!

Ilse
14 March 2021

Heel erg lekker. Snelle bezorging, goed warm. Gaan we vaker doen.

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je wel Ilse! Tot snel!

Godelieve
13 March 2021

Steeds ontzettend lekker!

Reaction from Eethuisje Moqui

Godelieve, hartelijk dank!

Milou
13 March 2021

Het was weer verrukkelijk. En de bezorging erg snel.

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je wel Milou!

Hedwig
11 March 2021

Heel lekker eten, goede porties, alles stond netjes op tijd klaar voor afhalen.

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je wel Hedwig! ๐Ÿ™๐Ÿฝ

Zwaan De Vries
6 March 2021

Het was mijn eerste keer. En de smaak was heerlijk. Mijn gerecht de Ayam Rica was helaas niet warm. Omdat we samen wilde eten en het andere gerecht wel warm was het voor mij een beetje sneu. Toch had ik het al in de middag besteld en ook met de vriendelijke mevrouw gesproken, die me vertelde dat zo vroeg bestellen juist goed was om het op de juiste tijd en warm te krijgen. Het was trouwens wel precies op tijd. En ik zal het zeker nog een keer proberen en hoop dat alles dan lekker warm is. Succes en bedankt.

Reaction from Eethuisje Moqui

Hallo Zwaan de Vries, Bedankt voor jouw review! Wat vervelend om te horen dat 1 gerecht niet warm is wat wel warm zou moeten zijn. Mijn excuses hiervoor! Eerder een tijdsbestelling plaatsen is voornamelijk om onze planning beter in kaart te brengen. Ik hoop dat het voor de volgende keer wel alles naar wens zal zijn. Groetjes Winnie

Susan
3 March 2021

De rendang en de vegetarische roti waren heerlijk! Super dat je bij de veg roti extra kousenband kunt bestellen !

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je wel Susan voor jouw review!

Roel
28 February 2021

Roti was op zich prima van smaak. De roti met rund was wat aan de droge kant en had wat smeuiger gemogen. Er zaten ook wat hardere stukken in wat lijkt op magnetron gebruik. Dat laatste is natuurlijk wel jammer en niet zo goed voor de smaak.

Reaction from Eethuisje Moqui

Hee Roel, Bedankt voor jouw review! We gaan er zeker naar kijken. groetjes Team Moqui

Renate Dahlmans
26 February 2021

Altijd heerlijk, heb mijn moeder (vegan) voor het eerst laten proeven en die is ook om. Tot de volgende keer!

Reaction from Eethuisje Moqui

๐Ÿ™๐ŸฝDank je wel Renate! Vegan is ook heerlijk!

Chiel
24 February 2021
Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je wel voor jouw sterren Chiel!

Jasper
21 February 2021

Uitstekend!

Reaction from Eethuisje Moqui

Thank you Jasper!๐Ÿ˜Š

Astrid
18 February 2021

Superlekker eten, op tijd bezorgd en nog goed warm bij aankomst.

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je wel Astrid, fijn dat het heeft gesmaakt!

San
13 February 2021
Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je wel San!

Sietske
11 February 2021

Eten is ontzettend lekker en bezorging snel. Vriendelijke medewerkers

Reaction from Eethuisje Moqui

Sietske, bedankt voor jouw review! Fijn dat het heeft gesmaakt ๐Ÿ˜Š

Hugo
11 February 2021

Lekker eten, heerlijk smaakvol. Klein minpuntje: iets van groenten bij standaard menu zonder groenten zou top zijn.

Reaction from Eethuisje Moqui

Hugo, dank je wel! Fijn dat het heeft gesmaakt. Ons vlees menu is idd alleen basis en vlees. Mix menu zit wel groenten bij mocht je liever groenten erbij willen.

Fran Casariego
10 February 2021

Vandaag Moqui besteld Heerlijk allemaal! Roti menu met bakkeljauw echt aanrader. Volgende week weer. ;)

Reaction from Eethuisje Moqui

Dank je wel Fran! Tot snel weer๐Ÿ™๐Ÿฝ

Esther
8 February 2021

Superlekker!