Bewertungen von Eethuisje Moqui Nijmegen

Neue Beurteilungen

5.0
A
24 November 2022
M.B.
19 November 2022
Repke
13 November 2022

Verrukkelijk!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gabrielle van Vliet
12 November 2022

Het eten is verrukkelijk. Precies goed qua smaak. De bezorging is snel , vriendelijk en goed.

Joost
7 November 2022
Chantal
7 November 2022

Weer heeeeerlijk gegeten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jantien
7 November 2022

We merken dat de roti's veranderd zijn jammer genoeg. Geen heerlijke vulling in het rotivel meer en de vegetarische inhoud was ook minder smaakvol/pittig gekruid, maar nog steeds lekker. Jammer!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Janne
6 November 2022

Het was heerlijk!

Norman
4 November 2022

Zeer goed! Gegeten geweldig! Top!kok! Bedankt!

Rian Hendriks
4 November 2022

Heerlijk gegeten l, mooi gepresenteerd.

A C t Hoen
1 November 2022
Anoniem
31 Oktober 2022

Heerlijke roti met kip en kip ketjap met groenten. Precies op tijd bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hennie Peters tuasela
31 Oktober 2022

Roti kip was een soep nog nooit zo slecht gehad , weinig aardappel boontjes en alles bij elkaar gegooid met de kip en veel water , de bakkeljauw was dwaze keer erg slecht ik kan u melden wij zullen niet meer bestellen wat was dit een tegenvaller

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hans Schiks
31 Oktober 2022
Mark
30 Oktober 2022

De rendang was prima maar de pom-kip had wel erg weinig kip

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gemma
27 Oktober 2022

Heerlijk. Tip: als bijgerecht extra aardappeltjes.

Juls
26 Oktober 2022

Een van de lekkerste rot in tijden, goede porties, super smaakvol

E Meijer
25 Oktober 2022

complimenten, we hebben heerlijk gesmuld.

Lars Verheul
24 Oktober 2022

Service, smaak, hoeveelheid, verpakking helemaal top!

Gerlof Hoefsloot
23 Oktober 2022

Heerlijk gegeten! En volgens afspraak bezorgt in Beek Ubbergen. TOT DE VOLGENDE KEER!

Freek
17 Oktober 2022

Zoals altijd heerlijk gegeten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
16 Oktober 2022

De roti kip was veel te zout helaas. Vega was lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ahmed
16 Oktober 2022

ECHT IN 1 WOORD TOPPPP!!!!

Eva
13 Oktober 2022
Chantal
13 Oktober 2022

Meerdere malen besteld en het is altijd goed! Heeeeerlijk eten!

Ellen
12 Oktober 2022
Forrest Bradbury
10 Oktober 2022
Marian
8 Oktober 2022

Het was super lekker!

Kitty
7 Oktober 2022

Heerlijk eten, super snel bezorgd!

Alejandra
5 Oktober 2022

Very tasty.

Wouter
4 Oktober 2022

Eenvoudig en heerlijk

Mar
3 Oktober 2022

Lekkere roti kip kip, tempe en bakeljauw. Goede porties, goed warm, bezorging op tijd. Top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sha
2 Oktober 2022

Super kwaliteit altijd, echt een favoriet

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

De Groen
30 September 2022

Heerlijk gegeten! Keurig op tijd! Dankjewel :-)

Moniek Hendriks
29 September 2022

Heerlijke roti's en heel goeie service. Top hoe mijn bestelling die ergens bleef hangen op het internet toch op tijde bezorgd is.

Soof
26 September 2022

Heerlijk eten, goed verpakt, snel bezorgd en meer dan voldoende qua portie! Kortom top!!

Norman
25 September 2022

Wouw! Heerlijk gegeten was 100%Top! ga zo door ,aanrader!!wat goed!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mattheus
25 September 2022

Ik zou wel 15 sterren willen geven voor de service en eten. Het eten was letterlijk hemels, en als ik het kon, zou ik hier elke dag eten.

louise
21 September 2022

Voor het geld best weinig, roti maaltijd genomen. De smaak was lekker, maar de portie was echt klein.

Heleen
20 September 2022

Heerlijke roti kip! Kip is lekker mals, voldoende saus en smaak is heerlijk!

M.
19 September 2022
Jur
18 September 2022

Heerlijk eten en lekker snel klaar

Kasper
18 September 2022

Heerlijke roti!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marc
17 September 2022

Heerlijk! Alles helemaal TOP!

Godelieve
16 September 2022

Altijd heel erg lekker en ook nog snel! Veel vega en vegan opties. Zoveel mogenlijk verpakt met papier.

Joost
15 September 2022

Lekker en snel

Anniek
13 September 2022

Bijzonder lekker Rotivel, de vega roti en de kip kerrie roti beide heerlijk!!! Snel weer!

Bas
13 September 2022

Super snel bezorgd, warm nog wel! En heerlijk eten. De roti rendang is aan te raden :)

Aletta
13 September 2022

Heerlijk eten, stond mooi op tijd klaar en een goede service.

Eva
12 September 2022

Het was heerlijk!

Gemma Houterman
12 September 2022

Heerlijk, alleen je krijgt geen kousenband maar sperzieboontjes.

Steph
10 September 2022
C. van Roozendaal
9 September 2022

Prima kwaliteit, maar ik ontving niet het extra rotivel.

Harald
6 September 2022
Jantien
5 September 2022

Wij zijn verslaafd geraakt aan jullie roti's;) Iedere keer smaken ze weer heerlijk en goed gekruid, bedankt!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

M. Scheepbouwer
3 September 2022

Super lekkere roti kip kerrie. Aanrader! Al vaker besteld.

Jelano Cruden
1 September 2022

Super lekker eten! Zeker een aanrader!

Sanne
31 August 2022
Mitty
29 August 2022

Lekkere roti!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Angela
27 August 2022

Lekker eten, goede kwaliteit. Bezorging precies op de afgesproken tijd

Lieke
24 August 2022
Marc
24 August 2022

Alles was weer helemaal top
.!

Jet
23 August 2022

Echt zoals een Roti hoort te smaken...heerlijk! En ook de bezorging was helemaal o.k..

Larissa
20 August 2022

heerlijk hoor! De rotoplaten waren wel te hard. Volgende keer beter. Rest was heerlijk, zoals ik van jullie gewend ben.

Marc
19 August 2022

Heerlijk gegeten! Goede porties, niet vet, goed gekruid
..goed op temperatuur, snel bezorgd
.helemaal top!

Judith
19 August 2022

Altijd superlekker eten en bezorging stipt op tijd!

Fran Casariego
18 August 2022

Alles was geweldig zoals gewend. ;)

Perry ubeda
18 August 2022

Ik bestel er regelmatig. Smaakt heerlijk Genoeg keuzes Goede prijs kwaliteit verhouding Vriendelijke bezorgers Als ik in de stad ben,ga ik altijd even een praatje maken met de vriendelijke eigenaar. Je kunt er natuurlijk ook gewoon afhalen Kijk uit naar de volgende keer heerlijk eten...

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

M.B.
18 August 2022
John
16 August 2022

Super goed, erg lekker, en zeer warm. Kan niet beter. Aanrader!

Bram
14 August 2022

Lekker eten, en je ontvangt een leuk bericht na je bestelling!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Iris
24 Juli 2022

Zooo lekker! Super malse kip en roti zoals roti hoort te smaken!

Nathalie
23 Juli 2022

Erg lekker! Voor ons mag de runderstoof wat zachter, maar was wat smaak betreft heerlijk

Tessa Wassenberg
21 Juli 2022

Zo lekker eten altijd! Lieve mensen altijd binnen en aan de telefoon. Als je binnen komt ruik je die heerlijke geur al. Vaker eten afgehaald omdat ik in de straat werk en het is altijd zo goed.

Tymos
19 Juli 2022
Susan
19 Juli 2022
Thj Hendriks
15 Juli 2022
Edmond
15 Juli 2022
Paul
12 Juli 2022

Rendang was wat taai

Peter
11 Juli 2022

Binnen 20 minuten geleverd. We hadden Roti besteld. Heerlijk. Je waande je bijna in Suriname. Klasse!!!

Freek
10 Juli 2022

Goed zoals altijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

MB
10 Juli 2022
Hamid
9 Juli 2022
E.
7 Juli 2022

Het eten was heerlijk, lekker warm en vlug bezorgd :) Ook erg fijn dat het zeer eco-friendly verpakt was!

Jantien
4 Juli 2022

Heerlijke vegetarische roti's !! Bedankt

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Eric
29 Juni 2022

Wederom heerlijke gerechten en uitstekende bezorging. Blijft favoriete eettentje!

Jilly
29 Juni 2022

Heerlijk gegeten weer! Snelle bezorging en er wordt goed naar de opmerkingen gekeken!

Henneke Tuasela Peters
26 Juni 2022

Top weer zoals altijd heerlijk en mooi op tijd bezorgd

Rogier van den Bosch
24 Juni 2022

Wij vonden de Roti te droog, rundvlees was wat taai en had naar onze mening sappig draadjesvlees moeten zijn. Oude koe geweest? De gebruikte kruiden in combinatie met kokos was lekker. De bakkeljauw vonden we ook te droog van smaak, wij hebben van fam. begrepen dat dit wel zo hoort. Al met al wij zijn niet enthousiast geworden van Roti. Maar wel leuk om het geproefd te hebben.

FCW
23 Juni 2022

Zoals altijd topkwaliteit! Ook qua service

Theo Hendriks
23 Juni 2022
Tom Meulendijks
20 Juni 2022

Onze favoriet Roti vega, altijd super lekker en snel bezorgd! Al vele jaren is Moqui een aanwinst voor Nijmegen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Henneke Tuasela Peters
19 Juni 2022

Heerlijk gegeten zoals altijd !

Thijs
5 Juni 2022
Carolien
5 Juni 2022

Vol smaak en superlekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Pleun
4 Juni 2022
Marieke
30 Mai 2022

Bestellen regelmatig. Echt heerlijk en prima porties.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kim
26 Mai 2022
Maarten
23 Mai 2022

We hebben weer genoten van de beste roti van Nijmegen. Dank, Moqui!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
19 Mai 2022

Snelle bezorging en heerlijke roti

Esther
19 Mai 2022

Heerlijk eten, lekker gekruid en net niet te scherp. Fijn dat extra groente besteld kan worden.

Sandra
14 Mai 2022

Heerlijke vega roti!

Perry ubeda
13 Mai 2022

Altijd heerlijk eten, smaakvolle authentieke smaak, heerlijk. Ik heb er vaker al gegeten, altijd tevreden..

Jantien
12 Mai 2022

Superlekker!! En precies op tijd.

Will Schrauwen
8 Mai 2022

Vlees van boemboe bali beetje zurig. Vlees van Rendang hoort bijna uit elkaar te vallen van gaarheid helaas nogal harde stukken. Bezorging half uur eerder als aangekondigd. Helaas niet voor herhaling vatbaar.

Jan
6 Mai 2022
Wim
1 Mai 2022

Binnen 25 min bezorgd.

Harm
23 April 2022
Conny Hendriks
18 April 2022

Bezorging stipt op tijd. Eten was héérlijk! Voor herhaling vatbaar. Vers, genoeg en lekker gekruid.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Robin
15 April 2022
Rianne
10 April 2022

Heerlijk! Goede prijs/kwaliteit

F
8 April 2022

Op de afgesproken tijd heerlijk warm eten ontvangen

Perry Ubeda
2 April 2022

Ik had er al een paar keer gegeten, altijd even smaakvol. Zeer vriendelijk personeel. Nu voor de eerste keer laten bezorgen, was zoals gewoonlijk weer heerlijk. Ik ga er zeker vaker wat bestellen.

Marlon
1 April 2022
Anke
27 MĂ€rz 2022
J. Huijskens
26 MĂ€rz 2022

Vega roti was lekker. Bezorging was uitzonderlijk snel en vriendelijk!

Marieke
20 MĂ€rz 2022

Fan van eethuisje Moqui. Bestellen er graag. Zowel afhalen als bezorgen.

Colette Tilleman
15 MĂ€rz 2022

Eerste keer dat we bestelden was de bezorger iets vergeten. De eigenaar belde meteen om het recht te zetten. het eten was heerlijk. Paar weken later weer besteld. Bezorging ging heel snel. Maaltijden prima verzorgd. Heerlijk eten, goed gekruid en mals. Een echte aanrader!

Flore
14 MĂ€rz 2022

Heerlijk gegeten, goede porties, fantastische smaken! Goed rekening gehouden met onze wensen voor glutenvrij en veganistisch. De bestelling werd stipt op tijd bezorgd.

Didi
13 MĂ€rz 2022

Eten is heerlijk en het werd binnen een half uur bezorgd

Saskia
10 MĂ€rz 2022
Stijn
7 MĂ€rz 2022

Het eten was erg lekker en precies op tijd geleverd, top dus!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

LvdM
5 MĂ€rz 2022

Heel erg lekker. Snel bezorgd

Jan Peters
4 MĂ€rz 2022

Heerlijke Rotti en op tijd bezorgd.

Floortje
2 MĂ€rz 2022

Het was weer heerlijk! De roti tempeh is mijn favoriet. Lekker een beetje pittig en zeer smaakvol. Als bezorgtijd had ik gevraagd "zo snel mogelijk". Geschatte bezorgtijd werd 20.00, maar het eten was er al om 19.30! Helemaal top. En dat is het tot nu toe iedere keer geweest. Tot gauw!

Dennis
28 Februar 2022
Antwort von Eethuisje Moqui

đŸ‘â­ïžâ­ïžâ­ïžâ­ïžâ­ïžđŸ™

Iza Van den beek
24 Februar 2022

Snel bezorgd! Altijd heerlijk de warme roti kip met ei!

Antwort von Eethuisje Moqui

Goed te horen en thx voor de sterren!

Lars
20 Februar 2022
Antwort von Eethuisje Moqui

🙏thx Lars!

kees
19 Februar 2022

Lekker eten en top bezorging! Hij kwam uit zichzelf terug om de spekkoek te brengen die hij was vergeten (wij hadden het zelf nog niet eens gemerkt).

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je voor de mooie sterren! En zo hoort het ook want tenslotte is het wat u besteld en betaald heeft. 😊

Sam Onstenk
18 Februar 2022
Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je Sam en hopelijk tot snel weer!

Lotte van Es
16 Februar 2022

Het eten was heerlijk en snel bezorgd.

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je Lotte!

Jantien
14 Februar 2022

Het was weer heerlijk! Jullie roti's zijn een echte aanrader. Ook voor vegetariërs!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Eethuisje Moqui

😁

Norman
13 Februar 2022

Geen eten is geweldig netjes verpakt endichtgeniet wat een smaak!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Eethuisje Moqui

🙏

Marjolein
12 Februar 2022

Zoals altijd super lekker, vriendelijk en op tijd!

Antwort von Eethuisje Moqui

đŸ€©đŸ€©đŸ€©đŸ€©đŸ€©

maria
7 Februar 2022

Heerlijke roti, zowel de vegetarische als de rendang; erg veel. Bezorging precies volgens schema

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Eethuisje Moqui

Goed te horen dat alles goed is gegaan Maria. Hopelijk tot snel maar weer!

Cindy
7 Februar 2022

De beste roti van Nijmegen!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je voor het compliment 😊! Wij zullen ons best blijven doen.

Jantien
7 Februar 2022

Weer heerlijk gegeten!! Dank jullie wel.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je Jantien!

Mariek
6 Februar 2022

Heerlijk, goed eten! Nu voor het eerst laten bezorgen. Wonen niet in het centrum maar kwam warm aan.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Eethuisje Moqui

Goed te horen dat het eten warm is aangekomen. 😁

Conny
5 Februar 2022
Antwort von Eethuisje Moqui

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Leen
3 Februar 2022

Heerlijk! Super snel geleverd

Antwort von Eethuisje Moqui

We zullen ons best blijven doen 😊

Sanna Besselink
23 Januar 2022

Fantastisch eten en super goede service, iedere keer weer!! :-)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Eethuisje Moqui

You are welcome Sanne!

Antoon
21 Januar 2022

Authentiek gekruid, delicaat van samenstelling. Geweldig!

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je voor de mooie review 👍!

Een tevreden klant
17 Januar 2022

Heerlijk gegeten en mooi op tijd geleverd.

Antwort von Eethuisje Moqui

Graag gedaan en dank je voor de sterren

Chareston
16 Januar 2022

Binnen het half uur goed ontvangen. Het eten is erg lekker en athentiek van smaak. Zeer smakelijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je đŸ€©

Gerard
16 Januar 2022

Het eten is heerlijk en de service top, ga zo door!

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je Gerard! Dit geeft ons een boost voor de toekomst

Jantien
15 Januar 2022

Jullie roti's zijn altijd een klein feestje, vooral na een lange boswandeling, bedankt!

Antwort von Eethuisje Moqui

🙏😁

Jack van der Weide
14 Januar 2022

Lekker, snel en prima portie.

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je Jack en hopelijk tot snel weer

Olaf
10 Januar 2022

Als altijd uitstekende vega roti-maaltijd. De tempeh is echt geweldig. Prima hoeveelheid, al kan ik een extra roti-vel adviseren (vooral omdat ook die onvergelijkbaar goed zijn, soepel en gevuld). We kregen zelfs een telefoontje dat de bezorger wegens drukte wat later was (10 minuten! Dus geen enkel probleem). Super tentje, aanrader!

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je Olaf voor de uitgebreide review en uiteraard zijn we super blij dat het goed gesmaakt heeft.

Julia
10 Januar 2022

Heerlijk gegeten zoals altijd. Bezorging was goed, het kwam zelfs eerder dan verwacht. Super!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Eethuisje Moqui

Super bedankt voor de mooie review!

Hans
10 Januar 2022
Antwort von Eethuisje Moqui

Thanks 😊

Harald
9 Januar 2022

Heerlijk gegeten en mooi op tijd bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je Harald!

Nanne
9 Januar 2022

Heerlijk as always en snel bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je 🙏

Harm
9 Januar 2022
Antwort von Eethuisje Moqui

🙏

Wouter
2 Januar 2021

Lekker, gegeten, het had alleen iets meer mogen zijn. Bezorging zeer stipt.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank voor de mooie sterren en feedback !

Lotus
2 Januar 2021

Heel lekker eten altijd! Vers bereid en dat proef je. Het was ook eerder bezorgd dan aangegeven. Is ook weleens fijn!

Antwort von Eethuisje Moqui

Goed te horen dat het bevallen is Lotus!

Renaat
2 Januar 2021

Snelle bezorging in milieuvriendelijke bakjes en heerlijk gegeten!

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank voor de mooie recensie en sterren!

Ken
30 Dezember 2021

Surinaams zoals het hoort

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je

Oscar
26 Dezember 2021
Antwort von Eethuisje Moqui

😁

Pavi
20 Dezember 2021
Antwort von Eethuisje Moqui

Thanks Pavi!

Jack van der Weide
19 Dezember 2021

Uitstekend eten! Ik ga zeker vaker iets bij Moqui bestellen.

Antwort von Eethuisje Moqui

Dan zien we je snel weer Jack !

Karina
19 Dezember 2021

Was weer heerlijk! Zo lekker van smaak, zo vers, super!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Eethuisje Moqui

Super bedankt Karina!

Marjam
18 Dezember 2021
Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je voor de mooie sterren!

Renske
17 Dezember 2021
Antwort von Eethuisje Moqui

🙏

Anne
11 Dezember 2021
Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je Anne 😁

M van Min
10 Dezember 2021

Heerlijk, goed en smaakvol eten, iedere keer weer ontzettend genieten!

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je wel voor de mooie recensie. Tot snel maar weer !

Karina
10 Dezember 2021

Heerlijke roti! Lekker vers, weer net even ander dan van Surinaamse toko.

Antwort von Eethuisje Moqui

👍👍👍

Nicole
9 Dezember 2021

Speciaal voor ons een nieuw postcodegebied toegevoegd, wat een service! Het was heerlijk en warm. Zeker voor herhaling vatbaar.

Antwort von Eethuisje Moqui

Graag gedaan Nicole!

Jantien
6 Dezember 2021

Wij zijn bijna verslaafd aan jullie roti's:-) vooral wanneer ik vraag om ze wat extra pittig te maken (vega roti met tahoe en tempeh).

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je wel Jantien!

Amber
30 November 2021
Antwort von Eethuisje Moqui

Thanks Amber

De wildt
29 November 2021

Heerlijk eten. Weer eens wat anders. Zeker voor herhaling vatbaar

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank u en hopelijk tot snel!

Mark Smolenaars
29 November 2021

Echt top weer

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Eethuisje Moqui

Goed te horen Mark en tot snel maar weer.

Floor
28 November 2021
Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je Floor voor de mooie sterren!

Peet
26 November 2021

Heerlijk gegeten en precies op de afgesproken tijd

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je wel Peet dit doet ons goed!

Jort
25 November 2021

Het eten is altijd erg goed!

Antwort von Eethuisje Moqui

Altijd leuk je weer te zien. Helaas kunnen we je nog niet binnen ontvangen, maar voor nu voor de deur ff zwaaien.

Antoon Noij
22 November 2021
Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je wel Antoon!

J
13 November 2021

Heerlijk weer! En stipt op tijd als je afhaalt

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je wel J.!

Sjoerd Hofman
13 November 2021

Heel lekker eten. Het werd netjes op de aangegeven tijd bezorgd. Prima dus.

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je wel Sjoerd!

Marloes
7 November 2021

Super lekkere roti!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je Marloes! Hou onze website in de gaten . We krijgen binnenkort een vega rendang roti erbij.

Anoniem
7 November 2021
Antwort von Eethuisje Moqui

Dank u wel!

Annehilde IJsselmuiden
4 November 2021

Ik vond het echt niet lekker en te duurvikbheb jullie toen geponeerd te bellen maar jullie namen niet op. Te duur heel droog geen saus bij beide gerechten echt heel slecht heel ontevreden

Antwort von Eethuisje Moqui

Helaas was het deze keer niet goed bevallen. Gelukkig hebben wij er achteraf toch goed over kunnen praten.

anoniem
29 Oktober 2021
Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je wel voor de mooie sterren!!!

Bram
28 Oktober 2021
Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je Bram voor de mooie 🌟!

Roland Drijver
23 Oktober 2021

de beste vegetarische rotti die ik ooit gegeten heb, de tahoe is perfect gebakken en met precies genoeg santen, de temphe is heerlijk en met hele goeie ketjap, de pannekoek met kikkererwtenmeel, kortom super

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je wel Roland!

JZ
23 Oktober 2021

Lekker eten en precies op aangegeven tijd bezorgd!

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je JZ!

Freek
17 Oktober 2021

5 heerlijke gerechten gegeten. We zullen zeker vaker bestellen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je Freek en tot snel dan!

Jeffrey L
16 Oktober 2021

Snelle bezorger, eten wat besteld was was TOP. Bestel snel en beoordeel zelf

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je wel Jeffrey!

Lieke
11 Oktober 2021
Antwort von Eethuisje Moqui

😁

Vincent Loth
11 Oktober 2021

Bestellen en bezorgen ging vlekkeloos. Als vanouds heerlijk gegeten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je wel voor de mooie sterren Vincent!

Max
9 Oktober 2021

Lekker eten met verse groenten

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je wel Max!

Ralph
9 Oktober 2021

Zoals altijd: heerlijk eten en goede bezorging!

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je wel Ralph!

Rikkie
7 Oktober 2021

Wauw! Super lekker, heerlijk vers en kleurrijk. En als er staat pittig/pikant, dan is het ook zo, i like! Snelle bezorging en alles handig verpakt. Heel blij me deze ontdekking!

Antwort von Eethuisje Moqui

Zo dankbaar dat je ons hebt gevonden en hopelijk tot snel weer!

Enrico
7 Oktober 2021

We hebben een tijdje de maaltijden moeten missen maar het was weer erg lekker!!!

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je wel Enrico
. Yes we are back ✌!

Laurens
4 Oktober 2021

Snel, vers en bijzonder smaakvol! en ook nog eens vriendelijke mensen :)

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je wel Laurens!

Pepijn de Vries
3 Oktober 2021

We liepen er altijd langs, maar zat niet in onze lijst van plekjes waar we bestelden. Wat is dat zonde van de tijd geweest, want dit was de lekkerste roti die we ooit gegeten hebben!!

Antwort von Eethuisje Moqui

Super bedankt!

Simone
2 Oktober 2021

De vega roti was heerlijk. Aardig pittig, en samen met de toegevoegde atjar en zure komkommer was elke hap weer anders. Heerlijk

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je wel!

Laurent
29 September 2021

Top service. Altijd goed eten en word gebeld als bestelling vertraging heeft. Goede communicatie met de klant!

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je wel Laurent!

Mohamed
26 September 2021

Eten was top!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je Mohamed!

Anne
24 September 2021

Heerlijk gegeten! Wij gaan vaker bestellen.

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je wel Anne!

Driessen
15 August 2021

Op tijd geleverd en erg lekker.

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je wel!

Nadja
13 August 2021

Heerlijk als altijd!

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je wel Nadja!

MB
2 August 2021

Was heerlijk. Wel te pittig voor m’n zoontje, omdat de curry en de groenten samen in een bakje zaten. Maar was werkelijk heerlijk allemaal :)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Eethuisje Moqui

Hoi MB, Wat sneu! Volgende keer zal ik de groenten apart verpakken. Geef het even aan als opmerking dan komt het goed. Fijn om te horen dat het heeft gesmaakt

Pvan der Veer
30 Juli 2021

ik had 2 soorten vlees besteld maar ik heb alleen rundvlees gehad en ipv 2 eieren maar 1 gehad Volgende keer op letten

Antwort von Eethuisje Moqui

P, mijn excuses! Ik zal de volgende keer beter op letten. Toch bedankt voor de mooie sterren!

Eva
11 Juli 2021

Heerlijk comfort food! Ik kom hier graag en met veel plezier. Het eten is heerlijk en de service uitstekend!

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je wel Eva! Altijd leuk om je weer te zien

Richard
9 Juli 2021

Het eten is heerlijk, lekkere smaak! Ik mis alleen wel de groente in de gerechten! Dat is jammer!

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je Richard! Fijn dat het heeft gesmaakt. Probeer onze groenten/vlees mix menu’s eens. 😊

Tom
1 Juli 2021

Roti Rendang was heerlijk!

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je wel Tom!

Lu
27 Juni 2021
Antwort von Eethuisje Moqui

đŸ™đŸœđŸ˜Š

Forrest
24 Juni 2021

Heerlijk, zoals altijd! En de 'Pittige komkommer in zuur' was lekker heet dankzij de stukjes madame jeanette peper :-)

Antwort von Eethuisje Moqui

Thank you Forrest!

Emma
23 Juni 2021

Heerlijk en snelle bezorging!

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je wel Emma!đŸ™đŸœ

Ralph
20 Juni 2021

Erg lekker en we gaan zeker vaker bestellen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Eethuisje Moqui

Thank you Ralph!

Claudia
12 Juni 2021

Heerlijk gegeten. Kip in oestersaus en roti om je vingers bij af te likken. Makkelijk thuis op te warmen en met een duidelijke instructie die je bij de bestelling krijgt. Tot een volgende bestelling.

Antwort von Eethuisje Moqui

Claudia dank je wel ! Fijn om te horen dat je hebt genoten đŸ™đŸœ

Koen Wiersma
10 Juni 2021
Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je wel Koen voor jouw sterren!

Eef
5 Juni 2021
Antwort von Eethuisje Moqui

đŸ™đŸœDank je wel Eef!

Demi
4 Juni 2021

Érg lekker, goed gekruid en op smaak gebracht. Levering prima op tijd, zeker een aanrader!

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je wel Demi!

R A Machado
3 Juni 2021

In Ă©Ă©n gezegd geweldig

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je wel!

Ingrid
31 Mai 2021

Heerlijk eten! Goede porties en nog goed warm toen het werd bezorgd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je wel Ingrid! Fijn om te horen dat het heeft gesmaakt.

Anna
26 Mai 2021

De roti kip is heerlijk. Goede service.

Antwort von Eethuisje Moqui

Dankjewel Anna!

LH
22 Mai 2021

Altijd heerlijk eten!

Antwort von Eethuisje Moqui

❀

WvS
22 Mai 2021

Lekkere smaakvolle roti en leuke keuzes, keurig op tijd bezorgd

Antwort von Eethuisje Moqui

Fijn om te horen! Dank je wel!

Es
21 Mai 2021

Lekker eten, goede service, houden rekening met allergie

Antwort von Eethuisje Moqui

Dankjewel Es!

Fleur
21 Mai 2021

Altijd even lekker! :)

Antwort von Eethuisje Moqui

Dankjewel Fleur!

Mark
16 Mai 2021

Heerlijk eten zoals altijd. Op tijd bezorgd en goed warm nog.

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je wel Mark! Tot snel maar weer !

Peter
16 Mai 2021

Het was mooi op tijd klaar (ik haalde af) en het was prima in orde. Het is wel een beetje aan de dure kant (bij Roti huis Leiden kost een vergelijkbare roti vega € 9,99 in plaats van € 12,50).

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je wel Peter! Fijn om te horen dat onze roti heeft gesmaakt en hopelijk tot snel.

Famke
10 Mai 2021

Het eten was erg lekker en nog heel heet toen het werd bezorgd. Echte aanrader!

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je wel Famke😊

Cilvie
10 Mai 2021

Heerlijke vegan maaltijd gegeten. Vriendelijke bezorging en mooi op tijd.

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je wel Cilvie!

Maarten
9 Mai 2021

We hebben weer heerlijk gegeten! Vers, smaakvol en een vriendelijke bezorger. Tot de volgende keer!

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je wel Maarten! Graag tot snel weer 😊

paula
8 Mai 2021

goed zoals altijd

Antwort von Eethuisje Moqui

Paula, hartelijk dank â˜ș

Jessica
8 Mai 2021

Heerlijk eten! En bezorgd op de aangegeven tijd. Erg tevreden!

Antwort von Eethuisje Moqui

Blij om te horen Jessica! Dank je wel 😊

forrest
5 Mai 2021

heel lekker, bedankt!

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je wel Forrest! Tot snel 😊

RV
5 Mai 2021

Heerlijke roti!

Antwort von Eethuisje Moqui

Bedankt RV!đŸ™đŸœ

Wilma van Bergen
3 Mai 2021

Het had allemaal wel iets warmer gemogen, verder heel lekker. Bezorging stipt op de gewenste tijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Eethuisje Moqui

Bedankt Wilma voor jouw review...ik ga er zeker op letten!

Ruud
2 Mai 2021

Heerlijk gegeten. En de SPekkoek was echt overheerlijk. Mijn zoontje van 2,5 kon er niet genoeg van krijgen.

Antwort von Eethuisje Moqui

Wat leuk Ruud! 😊

Ilana
1 Mai 2021

Altijd lekker! En zeer vriendelijk personeel :)

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je wel Ilana 😊

Tinka
26 April 2021

Het was echt heerlijk! Met name de rendang is een aanrader.

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je wel Tinka! 😊

Anne
19 April 2021

Altijd goede en snelle service en de aller lekkerste roti

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Eethuisje Moqui

Anne, leuk om te horen dat je hebt genoten! Dank je wel :)

Floor
18 April 2021

Snelle bezorging, lekker eten en grote porties. Zeker voor herhaling vatbaar.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je wel Floor voor jouw fijne review! Tot snel maar weer :)

Philip
17 April 2021

Echt heerlijk gegeten! klassieke gerechten en toch met een eigen unieke smaak. Instant fan en een aanrader voor iedereen!

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je Philip! Fijn dat je hebt genoten 😊

Liefhebber
12 April 2021

Toptent! Kan er niet vaak genoeg bestellen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je liefhebber!😊

Tim
10 April 2021

Erg lekker, altijd genieten. Goede en snelle service weer.

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je wel Tim!😊

San
2 April 2021

Altijd goed!

Antwort von Eethuisje Moqui

Thanks San!

David
1 April 2021

Top👌👌👌

Antwort von Eethuisje Moqui

Thanks David!😊

Gerlof
21 MĂ€rz 2021

Alweer heerlijk roti gegeten, vriendelijke bezorger. Fijn dat jullie ook in Beek Ubbergen bezorgen. Top!

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je wel Gerlof voor jouw fijne review!

Peter
18 MĂ€rz 2021

Lekker als vanouds, was al veel te lang niet geweest door allerlei omstandigheden, maar is toch makkelijk en lekker zo'n eethuisje om de hoek. Volgende keer zal ik niet in slaap vallen en op tijd zijn =)

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je Peter! Tot snel maar weer 😊

Marco
15 MĂ€rz 2021

strakke bezorging, lekker gegeten. Er had nog wel een opwarminstructie bij gemogen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Eethuisje Moqui

Bedankt Marco voor jouw review en tip!

Anouck
15 MĂ€rz 2021
Antwort von Eethuisje Moqui

đŸ˜ŠđŸ™đŸœ

forrest
14 MĂ€rz 2021

heerlijk, zoals altijd!

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je wel Forrest!

Chantal
14 MĂ€rz 2021

Heerlijk gegeten!!! Aanrader!

Antwort von Eethuisje Moqui

Bedankt Chantal voor jouw review!

Ilse
14 MĂ€rz 2021

Heel erg lekker. Snelle bezorging, goed warm. Gaan we vaker doen.

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je wel Ilse! Tot snel!

Godelieve
13 MĂ€rz 2021

Steeds ontzettend lekker!

Antwort von Eethuisje Moqui

Godelieve, hartelijk dank!

Milou
13 MĂ€rz 2021

Het was weer verrukkelijk. En de bezorging erg snel.

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je wel Milou!

Hedwig
11 MĂ€rz 2021

Heel lekker eten, goede porties, alles stond netjes op tijd klaar voor afhalen.

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je wel Hedwig! đŸ™đŸœ

Zwaan De Vries
6 MĂ€rz 2021

Het was mijn eerste keer. En de smaak was heerlijk. Mijn gerecht de Ayam Rica was helaas niet warm. Omdat we samen wilde eten en het andere gerecht wel warm was het voor mij een beetje sneu. Toch had ik het al in de middag besteld en ook met de vriendelijke mevrouw gesproken, die me vertelde dat zo vroeg bestellen juist goed was om het op de juiste tijd en warm te krijgen. Het was trouwens wel precies op tijd. En ik zal het zeker nog een keer proberen en hoop dat alles dan lekker warm is. Succes en bedankt.

Antwort von Eethuisje Moqui

Hallo Zwaan de Vries, Bedankt voor jouw review! Wat vervelend om te horen dat 1 gerecht niet warm is wat wel warm zou moeten zijn. Mijn excuses hiervoor! Eerder een tijdsbestelling plaatsen is voornamelijk om onze planning beter in kaart te brengen. Ik hoop dat het voor de volgende keer wel alles naar wens zal zijn. Groetjes Winnie

Susan
3 MĂ€rz 2021

De rendang en de vegetarische roti waren heerlijk! Super dat je bij de veg roti extra kousenband kunt bestellen !

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je wel Susan voor jouw review!

Roel
28 Februar 2021

Roti was op zich prima van smaak. De roti met rund was wat aan de droge kant en had wat smeuiger gemogen. Er zaten ook wat hardere stukken in wat lijkt op magnetron gebruik. Dat laatste is natuurlijk wel jammer en niet zo goed voor de smaak.

Antwort von Eethuisje Moqui

Hee Roel, Bedankt voor jouw review! We gaan er zeker naar kijken. groetjes Team Moqui

Renate Dahlmans
26 Februar 2021

Altijd heerlijk, heb mijn moeder (vegan) voor het eerst laten proeven en die is ook om. Tot de volgende keer!

Antwort von Eethuisje Moqui

đŸ™đŸœDank je wel Renate! Vegan is ook heerlijk!

Chiel
24 Februar 2021
Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je wel voor jouw sterren Chiel!

Jasper
21 Februar 2021

Uitstekend!

Antwort von Eethuisje Moqui

Thank you Jasper!😊

Astrid
18 Februar 2021

Superlekker eten, op tijd bezorgd en nog goed warm bij aankomst.

Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je wel Astrid, fijn dat het heeft gesmaakt!

San
13 Februar 2021
Antwort von Eethuisje Moqui

Dank je wel San!

Sietske
11 Februar 2021

Eten is ontzettend lekker en bezorging snel. Vriendelijke medewerkers

Antwort von Eethuisje Moqui

Sietske, bedankt voor jouw review! Fijn dat het heeft gesmaakt 😊

Hugo
11 Februar 2021

Lekker eten, heerlijk smaakvol. Klein minpuntje: iets van groenten bij standaard menu zonder groenten zou top zijn.

Antwort von Eethuisje Moqui

Hugo, dank je wel! Fijn dat het heeft gesmaakt. Ons vlees menu is idd alleen basis en vlees. Mix menu zit wel groenten bij mocht je liever groenten erbij willen.

Fran Casariego
10 Februar 2021

Vandaag Moqui besteld Heerlijk allemaal! Roti menu met bakkeljauw echt aanrader. Volgende week weer. ;)