Beoordelingen van Eethuisje Moqui Nijmegen

Recente recensies van Eethuisje Moqui Nijmegen

5 sterren na 80 reviews

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Kip in oestersaus en roti om je vingers bij af te likken. Makkelijk thuis op te warmen en met een duidelijke instructie die je bij de bestelling krijgt. Tot een volgende bestelling.

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Koen voor jouw sterren!

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Eethuisje Moqui:๐Ÿ™๐ŸฝDank je wel Eef!

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ร‰rg lekker, goed gekruid en op smaak gebracht. Levering prima op tijd, zeker een aanrader!

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Demi!

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In รฉรฉn gezegd geweldig

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel!

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Goede porties en nog goed warm toen het werd bezorgd!

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Ingrid! Fijn om te horen dat het heeft gesmaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti kip is heerlijk. Goede service.

Reactie van Eethuisje Moqui:Dankjewel Anna!

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk eten!

Reactie van Eethuisje Moqui:โค๏ธ

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere smaakvolle roti en leuke keuzes, keurig op tijd bezorgd

Reactie van Eethuisje Moqui:Fijn om te horen! Dank je wel!

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goede service, houden rekening met allergie

Reactie van Eethuisje Moqui:Dankjewel Es!

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd even lekker! :)

Reactie van Eethuisje Moqui:Dankjewel Fleur!

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten zoals altijd. Op tijd bezorgd en goed warm nog.

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Mark! Tot snel maar weer !

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was mooi op tijd klaar (ik haalde af) en het was prima in orde. Het is wel een beetje aan de dure kant (bij Roti huis Leiden kost een vergelijkbare roti vega โ‚ฌ 9,99 in plaats van โ‚ฌ 12,50).

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Peter! Fijn om te horen dat onze roti heeft gesmaakt en hopelijk tot snel.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en nog heel heet toen het werd bezorgd. Echte aanrader!

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Famke๐Ÿ˜Š

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke vegan maaltijd gegeten. Vriendelijke bezorging en mooi op tijd.

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Cilvie!

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten! Vers, smaakvol en een vriendelijke bezorger. Tot de volgende keer!

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Maarten! Graag tot snel weer ๐Ÿ˜Š

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed zoals altijd

Reactie van Eethuisje Moqui:Paula, hartelijk dank โ˜บ๏ธ

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! En bezorgd op de aangegeven tijd. Erg tevreden!

Reactie van Eethuisje Moqui:Blij om te horen Jessica! Dank je wel ๐Ÿ˜Š

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

heel lekker, bedankt!

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Forrest! Tot snel ๐Ÿ˜Š

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti!

Reactie van Eethuisje Moqui:Bedankt RV!๐Ÿ™๐Ÿฝ

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het had allemaal wel iets warmer gemogen, verder heel lekker. Bezorging stipt op de gewenste tijd.

Reactie van Eethuisje Moqui:Bedankt Wilma voor jouw review...ik ga er zeker op letten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. En de SPekkoek was echt overheerlijk. Mijn zoontje van 2,5 kon er niet genoeg van krijgen.

Reactie van Eethuisje Moqui:Wat leuk Ruud! ๐Ÿ˜Š

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker! En zeer vriendelijk personeel :)

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Ilana ๐Ÿ˜Š

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk! Met name de rendang is een aanrader.

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Tinka! ๐Ÿ˜Š

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede en snelle service en de aller lekkerste roti

Reactie van Eethuisje Moqui:Anne, leuk om te horen dat je hebt genoten! Dank je wel :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, lekker eten en grote porties. Zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Floor voor jouw fijne review! Tot snel maar weer :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk gegeten! klassieke gerechten en toch met een eigen unieke smaak. Instant fan en een aanrader voor iedereen!

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je Philip! Fijn dat je hebt genoten ๐Ÿ˜Š

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toptent! Kan er niet vaak genoeg bestellen

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je liefhebber!๐Ÿ˜Š

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, altijd genieten. Goede en snelle service weer.

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Tim!๐Ÿ˜Š

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

Reactie van Eethuisje Moqui:Thanks San!

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Top๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ

Reactie van Eethuisje Moqui:Thanks David!๐Ÿ˜Š

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer heerlijk roti gegeten, vriendelijke bezorger. Fijn dat jullie ook in Beek Ubbergen bezorgen. Top!

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Gerlof voor jouw fijne review!

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker als vanouds, was al veel te lang niet geweest door allerlei omstandigheden, maar is toch makkelijk en lekker zo'n eethuisje om de hoek. Volgende keer zal ik niet in slaap vallen en op tijd zijn =)

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je Peter! Tot snel maar weer ๐Ÿ˜Š

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

strakke bezorging, lekker gegeten. Er had nog wel een opwarminstructie bij gemogen.

Reactie van Eethuisje Moqui:Bedankt Marco voor jouw review en tip!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Eethuisje Moqui:๐Ÿ˜Š๐Ÿ™๐Ÿฝ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

heerlijk, zoals altijd!

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Forrest!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!! Aanrader!

Reactie van Eethuisje Moqui:Bedankt Chantal voor jouw review!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker. Snelle bezorging, goed warm. Gaan we vaker doen.

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Ilse! Tot snel!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Steeds ontzettend lekker!

Reactie van Eethuisje Moqui:Godelieve, hartelijk dank!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer verrukkelijk. En de bezorging erg snel.

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Milou!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker eten, goede porties, alles stond netjes op tijd klaar voor afhalen.

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Hedwig! ๐Ÿ™๐Ÿฝ

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was mijn eerste keer. En de smaak was heerlijk. Mijn gerecht de Ayam Rica was helaas niet warm. Omdat we samen wilde eten en het andere gerecht wel warm was het voor mij een beetje sneu. Toch had ik het al in de middag besteld en ook met de vriendelijke mevrouw gesproken, die me vertelde dat zo vroeg bestellen juist goed was om het op de juiste tijd en warm te krijgen. Het was trouwens wel precies op tijd. En ik zal het zeker nog een keer proberen en hoop dat alles dan lekker warm is. Succes en bedankt.

Reactie van Eethuisje Moqui:Hallo Zwaan de Vries, Bedankt voor jouw review! Wat vervelend om te horen dat 1 gerecht niet warm is wat wel warm zou moeten zijn. Mijn excuses hiervoor! Eerder een tijdsbestelling plaatsen is voornamelijk om onze planning beter in kaart te brengen. Ik hoop dat het voor de volgende keer wel alles naar wens zal zijn. Groetjes Winnie

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De rendang en de vegetarische roti waren heerlijk! Super dat je bij de veg roti extra kousenband kunt bestellen !

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Susan voor jouw review!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Roti was op zich prima van smaak. De roti met rund was wat aan de droge kant en had wat smeuiger gemogen. Er zaten ook wat hardere stukken in wat lijkt op magnetron gebruik. Dat laatste is natuurlijk wel jammer en niet zo goed voor de smaak.

Reactie van Eethuisje Moqui:Hee Roel, Bedankt voor jouw review! We gaan er zeker naar kijken. groetjes Team Moqui

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk, heb mijn moeder (vegan) voor het eerst laten proeven en die is ook om. Tot de volgende keer!

Reactie van Eethuisje Moqui:๐Ÿ™๐ŸฝDank je wel Renate! Vegan is ook heerlijk!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel voor jouw sterren Chiel!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend!

Reactie van Eethuisje Moqui:Thank you Jasper!๐Ÿ˜Š

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker eten, op tijd bezorgd en nog goed warm bij aankomst.

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Astrid, fijn dat het heeft gesmaakt!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel San!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is ontzettend lekker en bezorging snel. Vriendelijke medewerkers

Reactie van Eethuisje Moqui:Sietske, bedankt voor jouw review! Fijn dat het heeft gesmaakt ๐Ÿ˜Š

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, heerlijk smaakvol. Klein minpuntje: iets van groenten bij standaard menu zonder groenten zou top zijn.

Reactie van Eethuisje Moqui:Hugo, dank je wel! Fijn dat het heeft gesmaakt. Ons vlees menu is idd alleen basis en vlees. Mix menu zit wel groenten bij mocht je liever groenten erbij willen.

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag Moqui besteld Heerlijk allemaal! Roti menu met bakkeljauw echt aanrader. Volgende week weer. ;)

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Fran! Tot snel weer๐Ÿ™๐Ÿฝ

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Superlekker!

Reactie van Eethuisje Moqui:Esther, Super bedankt!๐Ÿ™๐Ÿฝ

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk eten thuisbezorgd gekregen. Enorm lekker fijne bezorging alles wordt hier met veel liefde gedaan๐Ÿ™Œ

Reactie van Eethuisje Moqui:Mo, Dank je wel voor jouw mooie review! ๐Ÿ™๐Ÿฝ

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer super lekker gegeten! Ik kan er geen genoeg van krijgen en wil alles uitproberen. Ik ga altijd zelf halen, omdat het ook fijne mensen zijn.

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Hans, het was weer een genoegen!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke vegetarische gerechten, lekker veel, niet duur en netjes verpakt. Super!

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je Roel voor jouw mooie review!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Rogier!!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, eerste keer bij moqui! Enige feedback/tip is, bij de roti worden aardappels en kousenband als optie gegeven voor meerprijs, maar die werden standaard bij menu ook geleverd. Misschien handig om als 'extra kousenband' aan te bieden. Bedankt! :)

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Carlijn voor jouw review en tip! Is aangepast.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi en duidelijk overzicht van de gerechten in het menu wat het makkelijk maakt om een bestelling te plaatsen. Ik vind de gerechten van zeer goede kwaliteit, goed op smaak en daarbij verse groentes. Het bezorgen ging ook snel en correct. Echt top!

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Bert!!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker. Herhaling vatbaar. Tot gauw!

Reactie van Eethuisje Moqui:Thank you Mei!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti kip !!! Mooi op tijd en nog lekker warm. Een aanrader.

Reactie van Eethuisje Moqui:Thanks Thijs! ๐Ÿ˜Š

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere roti gegeten! Je krijgt een flinke portie van hele goede kwaliteit. Echt een aanrader!

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Margot! ๐Ÿ˜Š

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en vlotte bezorging, wel helaas waarschijnlijk een acute voedselvergiftiging opgelopen en de rest van de avond op de wc doorgebracht. Ik wilde het graag even alleen aan het restaurant melden maar er is geen mailadres of contactformulier te vinden. Let even goed op de CCPโ€™s bij het zoetzuur, mijn vriendin had daar maar een beetje van gehad en zij had minder klachten maar ik heb het bakje leeg gegeten en de gevolgen waren helaas duidelijk. Gebruik een PH meter voor de juiste zuurgraad en oppassen met handen/gebruikte lepels in de pekel te zitten kan helpen bij de houdbaarheid van je zuren. Succes!

Reactie van Eethuisje Moqui:Hee, Dit is zeker niet de bedoeling! Ik neem even contact met je op. * goed gesprek gehad. Bedankt! Tot de volgende keer. Groetjes Winnie

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere roti, prima porties en snelle bezorging: aanrader!

Reactie van Eethuisje Moqui:Fijn om te horen Max! Thanks ๐Ÿ˜Š

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti was helemaal top! We gaan hier vaker bestellen

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Maarten! Heel fijn om te horen dat je hebt genoten!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en precies op tijd bezorgd. Alles warm en met zo min mogelijk plastic of aluminiumfolie.

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Robbert! ๐Ÿ™๐Ÿฝ

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beperkte keus, maar wel lekker. Snelle bezorging.

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel S!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Ger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat Moqui nu ook thuis bezorgt! Altijd genieten, de vegetarische gerechten! Vandaag was het flink pittig.

Reactie van Eethuisje Moqui:Hoi Tamara, Dank je wel voor jouw reactie. Ik zal in de gaten houden qua pittigheid van de gerechten.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker altijd !! Goed en bijna plastic-vrij verpakt,. Ik haal meestal zelf af , vandaag bleek de bezorging ook top!

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Paddy!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies wat besteld is bezorgd gekregen.Goede porties. Erg lekker.Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Eethuisje Moqui:Thanks Mo!!!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Keigoed!

Reactie van Eethuisje Moqui:๐Ÿ˜Šdank je wel!!!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti!

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel !๐Ÿ˜Š

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, goed warm en op tijd,

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel weer!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb al eerder aangegeven dat er wat mij betreft meer kouseband bij het gerecht mag zitten. Maar verder smakelijk gegeten

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel voor jouw review! Er is een optie toegevoegd om extra bijgerecht te kunnen bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Roti kip is heel lekke! Voor mij mag de portie wel de helft groter!

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel voor jouw review!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer lekker!! Echte suri!! Geen magnetron maaltijden maar gewoon echt goed.

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel !

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker eten! Vooral het broodje bakkeljauw, echt de lekkerste uit de omgeving!! Enige min punt is de openingstijd als je voor lunch erg veel zin hebt in een broodje van jullie! Haha

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel ! ๐Ÿ˜Š

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker warm had wat meer kouseband in gemogen. Maar prima

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! De porties zijn echt ruim voldoende en goed op smaak. Ik had een extra vel roti besteld maar dan is het net te veel. Ik beveel het zeker aan en kijk er naar uit om de andere opties te proberen. Dank je wel lief mens!

Reactie van Eethuisje Moqui:Eerste 5-sterren op onze eigen site! Heel fijn om te horen dat je hebt genoten . Bedankt lieve Tasmin!