Facebook Instagram

Beoordelingen van Eethuisje Moqui Nijmegen

Recente recensies van Eethuisje Moqui Nijmegen

5 sterren na 218 reviews

, 24-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Zooo lekker! Super malse kip en roti zoals roti hoort te smaken!

, 23-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker! Voor ons mag de runderstoof wat zachter, maar was wat smaak betreft heerlijk

, 21-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Zo lekker eten altijd! Lieve mensen altijd binnen en aan de telefoon. Als je binnen komt ruik je die heerlijke geur al. Vaker eten afgehaald omdat ik in de straat werk en het is altijd zo goed.

, 19-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rendang was wat taai

, 11-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 20 minuten geleverd. We hadden Roti besteld. Heerlijk. Je waande je bijna in Suriname. Klasse!!!

, 10-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, lekker warm en vlug bezorgd :) Ook erg fijn dat het zeer eco-friendly verpakt was!

, 04-07-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke vegetarische roti's !! Bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijke gerechten en uitstekende bezorging. Blijft favoriete eettentje!

, 29-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer! Snelle bezorging en er wordt goed naar de opmerkingen gekeken!

, 26-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top weer zoals altijd heerlijk en mooi op tijd bezorgd

, 24-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden de Roti te droog, rundvlees was wat taai en had naar onze mening sappig draadjesvlees moeten zijn. Oude koe geweest? De gebruikte kruiden in combinatie met kokos was lekker. De bakkeljauw vonden we ook te droog van smaak, wij hebben van fam. begrepen dat dit wel zo hoort. Al met al wij zijn niet enthousiast geworden van Roti. Maar wel leuk om het geproefd te hebben.

, 23-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd topkwaliteit! Ook qua service

, 23-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze favoriet Roti vega, altijd super lekker en snel bezorgd! Al vele jaren is Moqui een aanwinst voor Nijmegen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zoals altijd !

, 05-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vol smaak en superlekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen regelmatig. Echt heerlijk en prima porties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer genoten van de beste roti van Nijmegen. Dank, Moqui!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijke roti

, 19-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, lekker gekruid en net niet te scherp. Fijn dat extra groente besteld kan worden.

, 14-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke vega roti!

, 13-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten, smaakvolle authentieke smaak, heerlijk. Ik heb er vaker al gegeten, altijd tevreden..

, 12-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker!! En precies op tijd.

, 08-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees van boemboe bali beetje zurig. Vlees van Rendang hoort bijna uit elkaar te vallen van gaarheid helaas nogal harde stukken. Bezorging half uur eerder als aangekondigd. Helaas niet voor herhaling vatbaar.

, 06-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 25 min bezorgd.

, 23-04-2022

Kwaliteit:

Rating

, 18-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging stipt op tijd. Eten was hรฉรฉrlijk! Voor herhaling vatbaar. Vers, genoeg en lekker gekruid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Goede prijs/kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de afgesproken tijd heerlijk warm eten ontvangen

, 02-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had er al een paar keer gegeten, altijd even smaakvol. Zeer vriendelijk personeel. Nu voor de eerste keer laten bezorgen, was zoals gewoonlijk weer heerlijk. Ik ga er zeker vaker wat bestellen.

, 01-04-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vega roti was lekker. Bezorging was uitzonderlijk snel en vriendelijk!

, 20-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fan van eethuisje Moqui. Bestellen er graag. Zowel afhalen als bezorgen.

, 15-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer dat we bestelden was de bezorger iets vergeten. De eigenaar belde meteen om het recht te zetten. het eten was heerlijk. Paar weken later weer besteld. Bezorging ging heel snel. Maaltijden prima verzorgd. Heerlijk eten, goed gekruid en mals. Een echte aanrader!

, 14-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goede porties, fantastische smaken! Goed rekening gehouden met onze wensen voor glutenvrij en veganistisch. De bestelling werd stipt op tijd bezorgd.

, 13-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heerlijk en het werd binnen een half uur bezorgd

, 10-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en precies op tijd geleverd, top dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker. Snel bezorgd

, 04-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Rotti en op tijd bezorgd.

, 02-03-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! De roti tempeh is mijn favoriet. Lekker een beetje pittig en zeer smaakvol. Als bezorgtijd had ik gevraagd "zo snel mogelijk". Geschatte bezorgtijd werd 20.00, maar het eten was er al om 19.30! Helemaal top. En dat is het tot nu toe iedere keer geweest. Tot gauw!

, 28-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Eethuisje Moqui:๐Ÿ‘โญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธโญ๏ธ๐Ÿ™

, 24-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd! Altijd heerlijk de warme roti kip met ei!

Reactie van Eethuisje Moqui:Goed te horen en thx voor de sterren!

, 20-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Eethuisje Moqui:๐Ÿ™thx Lars!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en top bezorging! Hij kwam uit zichzelf terug om de spekkoek te brengen die hij was vergeten (wij hadden het zelf nog niet eens gemerkt).

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je voor de mooie sterren! En zo hoort het ook want tenslotte is het wat u besteld en betaald heeft. ๐Ÿ˜Š

, 18-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je Sam en hopelijk tot snel weer!

, 16-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en snel bezorgd.

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je Lotte!

, 14-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Jullie roti's zijn een echte aanrader. Ook voor vegetariรซrs!

Reactie van Eethuisje Moqui:๐Ÿ˜

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen eten is geweldig netjes verpakt endichtgeniet wat een smaak!!!

Reactie van Eethuisje Moqui:๐Ÿ™

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super lekker, vriendelijk en op tijd!

Reactie van Eethuisje Moqui:๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ

, 07-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti, zowel de vegetarische als de rendang; erg veel. Bezorging precies volgens schema

Reactie van Eethuisje Moqui:Goed te horen dat alles goed is gegaan Maria. Hopelijk tot snel maar weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste roti van Nijmegen!

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je voor het compliment ๐Ÿ˜Š! Wij zullen ons best blijven doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!! Dank jullie wel.

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je Jantien!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, goed eten! Nu voor het eerst laten bezorgen. Wonen niet in het centrum maar kwam warm aan.

Reactie van Eethuisje Moqui:Goed te horen dat het eten warm is aangekomen. ๐Ÿ˜

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Eethuisje Moqui:โญ๏ธ โญ๏ธ โญ๏ธ โญ๏ธ โญ๏ธ

, 03-02-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Super snel geleverd

Reactie van Eethuisje Moqui:We zullen ons best blijven doen ๐Ÿ˜Š

, 23-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten en super goede service, iedere keer weer!! :-)

Reactie van Eethuisje Moqui:You are welcome Sanne!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Authentiek gekruid, delicaat van samenstelling. Geweldig!

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je voor de mooie review ๐Ÿ‘!

, 17-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en mooi op tijd geleverd.

Reactie van Eethuisje Moqui:Graag gedaan en dank je voor de sterren

, 16-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen het half uur goed ontvangen. Het eten is erg lekker en athentiek van smaak. Zeer smakelijk!

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je ๐Ÿคฉ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk en de service top, ga zo door!

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je Gerard! Dit geeft ons een boost voor de toekomst

, 15-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie roti's zijn altijd een klein feestje, vooral na een lange boswandeling, bedankt!

Reactie van Eethuisje Moqui:๐Ÿ™๐Ÿ˜

, 14-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Lekker, snel en prima portie.

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je Jack en hopelijk tot snel weer

, 10-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd uitstekende vega roti-maaltijd. De tempeh is echt geweldig. Prima hoeveelheid, al kan ik een extra roti-vel adviseren (vooral omdat ook die onvergelijkbaar goed zijn, soepel en gevuld). We kregen zelfs een telefoontje dat de bezorger wegens drukte wat later was (10 minuten! Dus geen enkel probleem). Super tentje, aanrader!

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je Olaf voor de uitgebreide review en uiteraard zijn we super blij dat het goed gesmaakt heeft.

, 10-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zoals altijd. Bezorging was goed, het kwam zelfs eerder dan verwacht. Super!

Reactie van Eethuisje Moqui:Super bedankt voor de mooie review!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Eethuisje Moqui:Thanks ๐Ÿ˜Š

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en mooi op tijd bezorgd.

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je Harald!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk as always en snel bezorgd

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je ๐Ÿ™

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Eethuisje Moqui:๐Ÿ™

, 02-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, gegeten, het had alleen iets meer mogen zijn. Bezorging zeer stipt.

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank voor de mooie sterren en feedback !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten altijd! Vers bereid en dat proef je. Het was ook eerder bezorgd dan aangegeven. Is ook weleens fijn!

Reactie van Eethuisje Moqui:Goed te horen dat het bevallen is Lotus!

, 02-01-2022

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging in milieuvriendelijke bakjes en heerlijk gegeten!

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank voor de mooie recensie en sterren!

, 30-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Surinaams zoals het hoort

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je

, 26-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Eethuisje Moqui:๐Ÿ˜

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Eethuisje Moqui:Thanks Pavi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend eten! Ik ga zeker vaker iets bij Moqui bestellen.

Reactie van Eethuisje Moqui:Dan zien we je snel weer Jack !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk! Zo lekker van smaak, zo vers, super!!

Reactie van Eethuisje Moqui:Super bedankt Karina!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je voor de mooie sterren!

, 17-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Eethuisje Moqui:๐Ÿ™

, 11-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je Anne ๐Ÿ˜

, 10-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, goed en smaakvol eten, iedere keer weer ontzettend genieten!

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel voor de mooie recensie. Tot snel maar weer !

, 10-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti! Lekker vers, weer net even ander dan van Surinaamse toko.

Reactie van Eethuisje Moqui:๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

, 09-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Speciaal voor ons een nieuw postcodegebied toegevoegd, wat een service! Het was heerlijk en warm. Zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie van Eethuisje Moqui:Graag gedaan Nicole!

, 06-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn bijna verslaafd aan jullie roti's:-) vooral wanneer ik vraag om ze wat extra pittig te maken (vega roti met tahoe en tempeh).

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Jantien!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Eethuisje Moqui:Thanks Amber

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Weer eens wat anders. Zeker voor herhaling vatbaar

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank u en hopelijk tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt top weer

Reactie van Eethuisje Moqui:Goed te horen Mark en tot snel maar weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je Floor voor de mooie sterren!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en precies op de afgesproken tijd

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Peet dit doet ons goed!

, 25-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten is altijd erg goed!

Reactie van Eethuisje Moqui:Altijd leuk je weer te zien. Helaas kunnen we je nog niet binnen ontvangen, maar voor nu voor de deur ff zwaaien.

, 22-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Antoon!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk weer! En stipt op tijd als je afhaalt

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel J.!

, 13-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten. Het werd netjes op de aangegeven tijd bezorgd. Prima dus.

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Sjoerd!

, 07-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere roti!

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je Marloes! Hou onze website in de gaten . We krijgen binnenkort een vega rendang roti erbij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank u wel!

, 04-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het echt niet lekker en te duurvikbheb jullie toen geponeerd te bellen maar jullie namen niet op. Te duur heel droog geen saus bij beide gerechten echt heel slecht heel ontevreden

Reactie van Eethuisje Moqui:Helaas was het deze keer niet goed bevallen. Gelukkig hebben wij er achteraf toch goed over kunnen praten.

, 29-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel voor de mooie sterren!!!

, 28-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je Bram voor de mooie ๐ŸŒŸ!

, 23-10-2021

Kwaliteit:

Rating

de beste vegetarische rotti die ik ooit gegeten heb, de tahoe is perfect gebakken en met precies genoeg santen, de temphe is heerlijk en met hele goeie ketjap, de pannekoek met kikkererwtenmeel, kortom super

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Roland!

, 23-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en precies op aangegeven tijd bezorgd!

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je JZ!

, 17-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

5 heerlijke gerechten gegeten. We zullen zeker vaker bestellen

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je Freek en tot snel dan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorger, eten wat besteld was was TOP. Bestel snel en beoordeel zelf

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Jeffrey!

, 11-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Eethuisje Moqui:๐Ÿ˜

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen en bezorgen ging vlekkeloos. Als vanouds heerlijk gegeten.

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel voor de mooie sterren Vincent!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten met verse groenten

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Max!

, 09-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: heerlijk eten en goede bezorging!

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Ralph!

, 07-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wauw! Super lekker, heerlijk vers en kleurrijk. En als er staat pittig/pikant, dan is het ook zo, i like! Snelle bezorging en alles handig verpakt. Heel blij me deze ontdekking!

Reactie van Eethuisje Moqui:Zo dankbaar dat je ons hebt gevonden en hopelijk tot snel weer!

, 07-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben een tijdje de maaltijden moeten missen maar het was weer erg lekker!!!

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Enricoโ€ฆ. Yes we are back โœŒ๏ธ!

, 04-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Snel, vers en bijzonder smaakvol! en ook nog eens vriendelijke mensen :)

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Laurens!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We liepen er altijd langs, maar zat niet in onze lijst van plekjes waar we bestelden. Wat is dat zonde van de tijd geweest, want dit was de lekkerste roti die we ooit gegeten hebben!!

Reactie van Eethuisje Moqui:Super bedankt!

, 02-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vega roti was heerlijk. Aardig pittig, en samen met de toegevoegde atjar en zure komkommer was elke hap weer anders. Heerlijk

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel!

, 29-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service. Altijd goed eten en word gebeld als bestelling vertraging heeft. Goede communicatie met de klant!

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Laurent!

, 26-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top!!

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je Mohamed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Wij gaan vaker bestellen.

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Anne!

, 15-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd en erg lekker.

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel!

, 13-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd!

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Nadja!

, 02-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk. Wel te pittig voor mโ€™n zoontje, omdat de curry en de groenten samen in een bakje zaten. Maar was werkelijk heerlijk allemaal :)

Reactie van Eethuisje Moqui:Hoi MB, Wat sneu! Volgende keer zal ik de groenten apart verpakken. Geef het even aan als opmerking dan komt het goed. Fijn om te horen dat het heeft gesmaakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik had 2 soorten vlees besteld maar ik heb alleen rundvlees gehad en ipv 2 eieren maar 1 gehad Volgende keer op letten

Reactie van Eethuisje Moqui:P, mijn excuses! Ik zal de volgende keer beter op letten. Toch bedankt voor de mooie sterren!

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk comfort food! Ik kom hier graag en met veel plezier. Het eten is heerlijk en de service uitstekend!

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Eva! Altijd leuk om je weer te zien

, 09-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk, lekkere smaak! Ik mis alleen wel de groente in de gerechten! Dat is jammer!

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je Richard! Fijn dat het heeft gesmaakt. Probeer onze groenten/vlees mix menuโ€™s eens. ๐Ÿ˜Š

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Roti Rendang was heerlijk!

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Tom!

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Eethuisje Moqui:๐Ÿ™๐Ÿฝ๐Ÿ˜Š

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, zoals altijd! En de 'Pittige komkommer in zuur' was lekker heet dankzij de stukjes madame jeanette peper :-)

Reactie van Eethuisje Moqui:Thank you Forrest!

, 23-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snelle bezorging!

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Emma!๐Ÿ™๐Ÿฝ

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en we gaan zeker vaker bestellen.

Reactie van Eethuisje Moqui:Thank you Ralph!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Kip in oestersaus en roti om je vingers bij af te likken. Makkelijk thuis op te warmen en met een duidelijke instructie die je bij de bestelling krijgt. Tot een volgende bestelling.

Reactie van Eethuisje Moqui:Claudia dank je wel ! Fijn om te horen dat je hebt genoten ๐Ÿ™๐Ÿฝ

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Koen voor jouw sterren!

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Eethuisje Moqui:๐Ÿ™๐ŸฝDank je wel Eef!

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ร‰rg lekker, goed gekruid en op smaak gebracht. Levering prima op tijd, zeker een aanrader!

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Demi!

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In รฉรฉn gezegd geweldig

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel!

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Goede porties en nog goed warm toen het werd bezorgd!

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Ingrid! Fijn om te horen dat het heeft gesmaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti kip is heerlijk. Goede service.

Reactie van Eethuisje Moqui:Dankjewel Anna!

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk eten!

Reactie van Eethuisje Moqui:โค๏ธ

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere smaakvolle roti en leuke keuzes, keurig op tijd bezorgd

Reactie van Eethuisje Moqui:Fijn om te horen! Dank je wel!

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goede service, houden rekening met allergie

Reactie van Eethuisje Moqui:Dankjewel Es!

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd even lekker! :)

Reactie van Eethuisje Moqui:Dankjewel Fleur!

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten zoals altijd. Op tijd bezorgd en goed warm nog.

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Mark! Tot snel maar weer !

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was mooi op tijd klaar (ik haalde af) en het was prima in orde. Het is wel een beetje aan de dure kant (bij Roti huis Leiden kost een vergelijkbare roti vega โ‚ฌ 9,99 in plaats van โ‚ฌ 12,50).

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Peter! Fijn om te horen dat onze roti heeft gesmaakt en hopelijk tot snel.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en nog heel heet toen het werd bezorgd. Echte aanrader!

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Famke๐Ÿ˜Š

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke vegan maaltijd gegeten. Vriendelijke bezorging en mooi op tijd.

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Cilvie!

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten! Vers, smaakvol en een vriendelijke bezorger. Tot de volgende keer!

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Maarten! Graag tot snel weer ๐Ÿ˜Š

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed zoals altijd

Reactie van Eethuisje Moqui:Paula, hartelijk dank โ˜บ๏ธ

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! En bezorgd op de aangegeven tijd. Erg tevreden!

Reactie van Eethuisje Moqui:Blij om te horen Jessica! Dank je wel ๐Ÿ˜Š

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

heel lekker, bedankt!

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Forrest! Tot snel ๐Ÿ˜Š

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti!

Reactie van Eethuisje Moqui:Bedankt RV!๐Ÿ™๐Ÿฝ

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het had allemaal wel iets warmer gemogen, verder heel lekker. Bezorging stipt op de gewenste tijd.

Reactie van Eethuisje Moqui:Bedankt Wilma voor jouw review...ik ga er zeker op letten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. En de SPekkoek was echt overheerlijk. Mijn zoontje van 2,5 kon er niet genoeg van krijgen.

Reactie van Eethuisje Moqui:Wat leuk Ruud! ๐Ÿ˜Š

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker! En zeer vriendelijk personeel :)

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Ilana ๐Ÿ˜Š

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk! Met name de rendang is een aanrader.

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Tinka! ๐Ÿ˜Š

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede en snelle service en de aller lekkerste roti

Reactie van Eethuisje Moqui:Anne, leuk om te horen dat je hebt genoten! Dank je wel :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, lekker eten en grote porties. Zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Floor voor jouw fijne review! Tot snel maar weer :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk gegeten! klassieke gerechten en toch met een eigen unieke smaak. Instant fan en een aanrader voor iedereen!

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je Philip! Fijn dat je hebt genoten ๐Ÿ˜Š

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toptent! Kan er niet vaak genoeg bestellen

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je liefhebber!๐Ÿ˜Š

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, altijd genieten. Goede en snelle service weer.

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Tim!๐Ÿ˜Š

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

Reactie van Eethuisje Moqui:Thanks San!

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Top๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ

Reactie van Eethuisje Moqui:Thanks David!๐Ÿ˜Š

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer heerlijk roti gegeten, vriendelijke bezorger. Fijn dat jullie ook in Beek Ubbergen bezorgen. Top!

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Gerlof voor jouw fijne review!

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker als vanouds, was al veel te lang niet geweest door allerlei omstandigheden, maar is toch makkelijk en lekker zo'n eethuisje om de hoek. Volgende keer zal ik niet in slaap vallen en op tijd zijn =)

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je Peter! Tot snel maar weer ๐Ÿ˜Š

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

strakke bezorging, lekker gegeten. Er had nog wel een opwarminstructie bij gemogen.

Reactie van Eethuisje Moqui:Bedankt Marco voor jouw review en tip!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Reactie van Eethuisje Moqui:๐Ÿ˜Š๐Ÿ™๐Ÿฝ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

heerlijk, zoals altijd!

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Forrest!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!! Aanrader!

Reactie van Eethuisje Moqui:Bedankt Chantal voor jouw review!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker. Snelle bezorging, goed warm. Gaan we vaker doen.

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Ilse! Tot snel!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Steeds ontzettend lekker!

Reactie van Eethuisje Moqui:Godelieve, hartelijk dank!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer verrukkelijk. En de bezorging erg snel.

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Milou!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker eten, goede porties, alles stond netjes op tijd klaar voor afhalen.

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Hedwig! ๐Ÿ™๐Ÿฝ

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was mijn eerste keer. En de smaak was heerlijk. Mijn gerecht de Ayam Rica was helaas niet warm. Omdat we samen wilde eten en het andere gerecht wel warm was het voor mij een beetje sneu. Toch had ik het al in de middag besteld en ook met de vriendelijke mevrouw gesproken, die me vertelde dat zo vroeg bestellen juist goed was om het op de juiste tijd en warm te krijgen. Het was trouwens wel precies op tijd. En ik zal het zeker nog een keer proberen en hoop dat alles dan lekker warm is. Succes en bedankt.

Reactie van Eethuisje Moqui:Hallo Zwaan de Vries, Bedankt voor jouw review! Wat vervelend om te horen dat 1 gerecht niet warm is wat wel warm zou moeten zijn. Mijn excuses hiervoor! Eerder een tijdsbestelling plaatsen is voornamelijk om onze planning beter in kaart te brengen. Ik hoop dat het voor de volgende keer wel alles naar wens zal zijn. Groetjes Winnie

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De rendang en de vegetarische roti waren heerlijk! Super dat je bij de veg roti extra kousenband kunt bestellen !

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Susan voor jouw review!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Roti was op zich prima van smaak. De roti met rund was wat aan de droge kant en had wat smeuiger gemogen. Er zaten ook wat hardere stukken in wat lijkt op magnetron gebruik. Dat laatste is natuurlijk wel jammer en niet zo goed voor de smaak.

Reactie van Eethuisje Moqui:Hee Roel, Bedankt voor jouw review! We gaan er zeker naar kijken. groetjes Team Moqui

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk, heb mijn moeder (vegan) voor het eerst laten proeven en die is ook om. Tot de volgende keer!

Reactie van Eethuisje Moqui:๐Ÿ™๐ŸฝDank je wel Renate! Vegan is ook heerlijk!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel voor jouw sterren Chiel!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend!

Reactie van Eethuisje Moqui:Thank you Jasper!๐Ÿ˜Š

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker eten, op tijd bezorgd en nog goed warm bij aankomst.

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Astrid, fijn dat het heeft gesmaakt!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel San!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is ontzettend lekker en bezorging snel. Vriendelijke medewerkers

Reactie van Eethuisje Moqui:Sietske, bedankt voor jouw review! Fijn dat het heeft gesmaakt ๐Ÿ˜Š

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, heerlijk smaakvol. Klein minpuntje: iets van groenten bij standaard menu zonder groenten zou top zijn.

Reactie van Eethuisje Moqui:Hugo, dank je wel! Fijn dat het heeft gesmaakt. Ons vlees menu is idd alleen basis en vlees. Mix menu zit wel groenten bij mocht je liever groenten erbij willen.

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag Moqui besteld Heerlijk allemaal! Roti menu met bakkeljauw echt aanrader. Volgende week weer. ;)

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Fran! Tot snel weer๐Ÿ™๐Ÿฝ

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Superlekker!

Reactie van Eethuisje Moqui:Esther, Super bedankt!๐Ÿ™๐Ÿฝ

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk eten thuisbezorgd gekregen. Enorm lekker fijne bezorging alles wordt hier met veel liefde gedaan๐Ÿ™Œ

Reactie van Eethuisje Moqui:Mo, Dank je wel voor jouw mooie review! ๐Ÿ™๐Ÿฝ

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer super lekker gegeten! Ik kan er geen genoeg van krijgen en wil alles uitproberen. Ik ga altijd zelf halen, omdat het ook fijne mensen zijn.

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Hans, het was weer een genoegen!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke vegetarische gerechten, lekker veel, niet duur en netjes verpakt. Super!

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je Roel voor jouw mooie review!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Rogier!!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, eerste keer bij moqui! Enige feedback/tip is, bij de roti worden aardappels en kousenband als optie gegeven voor meerprijs, maar die werden standaard bij menu ook geleverd. Misschien handig om als 'extra kousenband' aan te bieden. Bedankt! :)

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Carlijn voor jouw review en tip! Is aangepast.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi en duidelijk overzicht van de gerechten in het menu wat het makkelijk maakt om een bestelling te plaatsen. Ik vind de gerechten van zeer goede kwaliteit, goed op smaak en daarbij verse groentes. Het bezorgen ging ook snel en correct. Echt top!

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Bert!!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker. Herhaling vatbaar. Tot gauw!

Reactie van Eethuisje Moqui:Thank you Mei!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti kip !!! Mooi op tijd en nog lekker warm. Een aanrader.

Reactie van Eethuisje Moqui:Thanks Thijs! ๐Ÿ˜Š

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere roti gegeten! Je krijgt een flinke portie van hele goede kwaliteit. Echt een aanrader!

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Margot! ๐Ÿ˜Š

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en vlotte bezorging, wel helaas waarschijnlijk een acute voedselvergiftiging opgelopen en de rest van de avond op de wc doorgebracht. Ik wilde het graag even alleen aan het restaurant melden maar er is geen mailadres of contactformulier te vinden. Let even goed op de CCPโ€™s bij het zoetzuur, mijn vriendin had daar maar een beetje van gehad en zij had minder klachten maar ik heb het bakje leeg gegeten en de gevolgen waren helaas duidelijk. Gebruik een PH meter voor de juiste zuurgraad en oppassen met handen/gebruikte lepels in de pekel te zitten kan helpen bij de houdbaarheid van je zuren. Succes!

Reactie van Eethuisje Moqui:Hee, Dit is zeker niet de bedoeling! Ik neem even contact met je op. * goed gesprek gehad. Bedankt! Tot de volgende keer. Groetjes Winnie

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere roti, prima porties en snelle bezorging: aanrader!

Reactie van Eethuisje Moqui:Fijn om te horen Max! Thanks ๐Ÿ˜Š

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti was helemaal top! We gaan hier vaker bestellen

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Maarten! Heel fijn om te horen dat je hebt genoten!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en precies op tijd bezorgd. Alles warm en met zo min mogelijk plastic of aluminiumfolie.

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Robbert! ๐Ÿ™๐Ÿฝ

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beperkte keus, maar wel lekker. Snelle bezorging.

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel S!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Ger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat Moqui nu ook thuis bezorgt! Altijd genieten, de vegetarische gerechten! Vandaag was het flink pittig.

Reactie van Eethuisje Moqui:Hoi Tamara, Dank je wel voor jouw reactie. Ik zal in de gaten houden qua pittigheid van de gerechten.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker altijd !! Goed en bijna plastic-vrij verpakt,. Ik haal meestal zelf af , vandaag bleek de bezorging ook top!

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel Paddy!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies wat besteld is bezorgd gekregen.Goede porties. Erg lekker.Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Eethuisje Moqui:Thanks Mo!!!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Keigoed!

Reactie van Eethuisje Moqui:๐Ÿ˜Šdank je wel!!!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti!

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel !๐Ÿ˜Š

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, goed warm en op tijd,

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel weer!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb al eerder aangegeven dat er wat mij betreft meer kouseband bij het gerecht mag zitten. Maar verder smakelijk gegeten

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel voor jouw review! Er is een optie toegevoegd om extra bijgerecht te kunnen bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Roti kip is heel lekke! Voor mij mag de portie wel de helft groter!

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel voor jouw review!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer lekker!! Echte suri!! Geen magnetron maaltijden maar gewoon echt goed.

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel !

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker eten! Vooral het broodje bakkeljauw, echt de lekkerste uit de omgeving!! Enige min punt is de openingstijd als je voor lunch erg veel zin hebt in een broodje van jullie! Haha

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel ! ๐Ÿ˜Š

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker warm had wat meer kouseband in gemogen. Maar prima

Reactie van Eethuisje Moqui:Dank je wel!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! De porties zijn echt ruim voldoende en goed op smaak. Ik had een extra vel roti besteld maar dan is het net te veel. Ik beveel het zeker aan en kijk er naar uit om de andere opties te proberen. Dank je wel lief mens!

Reactie van Eethuisje Moqui:Eerste 5-sterren op onze eigen site! Heel fijn om te horen dat je hebt genoten . Bedankt lieve Tasmin!